FOTO EXCLUSIV

Ce a apărut pe mormântul de la Bellu al Ionelei Prodan. Gestul pe care Anamaria îl face pentru mama ei. FOTO EXCLUSIV

Ana Anitoiu, Ioana Nechifor 30.05.2021, 12:54

Mormântul Ionelei Prodan din Cimitirul Bellu din Capitală nu rămâne niciodată neîngrijit, dar de curând pe acesta a apărut ceva ce obișnuia să o încânte pe regretata cântăreață de muzică populară. Fotoreporterii Impact.ro au surprins gestul pe care l-a făcut impresara Anamaria pentru mama ei.

Ce a apărut pe mormântul de la Bellu al Ionelei Prodan

Ana Maria Prodan merge la mormântul mamei ei de câte ori poate, în contextul în care petrece mult timp peste hotare. Însă, impresara a angajat o femeie care are grijă ca totul să arate impecabil. Acolo există în permanență flori proaspete și în special buchete întregi de crini, florile pe care le prefera regretata cântăreață. Un nou astfel de buchet a apărut pe locul de veci, după cum se vede în imaginile surprinse de fotoreporterii Impact.ro. Deschideți galeria foto de mai sus!

”Se duc frații mamei mele, soțul mamei mele. Merg non-stop acolo. Am femeia mea care merge zilnic și plătește, face curățenie. Și eu, de fiecare dată când vin acasă, merg la mormântul ei. Chiar vorbeam cu tatăl meu și spunea că se duc să pună florile pe mormânt.”, a declarat vedeta recent pentru Impact.ro.

Mormantul Ionelei Prodan
Ionela Prodan si fiica ei, Anamaria

Anamaria Prodan, ajutată de mama ei, prin vise

Anamaria Prodan a mai dezvăluit, în exclusivitate pentru Impact.ro, că este ajutată de mama ei, prin vise. Ionela Prodan îi este alături fiicei ei în acest fel, de fiecare dată când îi este greu.

”Când mi-e greu, îmi apare mereu mama în vis. Tata mai rar, dar mama întotdeauna. Și știu că dacă o visez îmi este bine. Niciodată când am visat-o nu mi s-a întâmplat ceva rău. Dimpotrivă, am visat-o în momentele cheie, în momentele cele mai grele și în vis întotdeauna m-a ajutat și mi-a deschis ochii.”, a mai spus impresara.

Epitaf emoționant la mormântul Ionelei Prodan

Ionela Prodan s-a stins la data de 16 aprilie 2018, la vârsta de 70 de ani, după o luptă cumplită cu un cancer la pancreas. Fiicele sale, Anamaria Prodan și Anca Tănase, i-au scris un epitaf emoționant la locul de veci ce se află pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu din București.

”Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încărcat de daruri. Minune de la DUMNEZEU! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubeacă și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată. Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu!”, arată epitaful.