EXCLUSIV

Mărturia tulburătoare a Anamariei Prodan la trei ani de la moartea Ionelei Prodan. Cum o ajută mama ei și cine se ocupă de mormânt când ea nu e în țară

Andrei Cezar 20.05.2021, 14:56

Declarație surprinzătoare a Anamariei Prodan despre mama sa. La trei ani de la decesul Ionelei Prodan, fiica sa încă o visează și spune că de fiecare dată când se întâmplă acest lucru îi merge bine. Regretă că nu poate ajunge prea des la mormântul mamei sale pentru că este mai mult plecată din țară, însă merge să îi aprindă o lumânare de fiecare dată când are ocazia. Chiar și în aceste condiții, locul de veci al Ionelei Prodan de la Cimitirul Bellu din Capitală arată îngrijit. Iată cine se ocupă de el.

Cine are grijă de mormântul Ionelei Prodan atunci când Anamaria nu este în țară

Cântăreața de muzică populară a murit pe 16 aprilie 2018. Prin plecarea sa alături de îngeri, îndrăgita artistă a lăsat un gol imens în sufletul familiei și al fanilor săi. Chiar dacă în timpul vieții Ionela Prodan nu s-a plâns de suferințele sale, apropiații știau că trece prin momente dificile. În ultima pare a vieții sale, celebra interpretă de muzică populară a fost nevoită să îndure lungă suferință, fiind diagnosticată cu cancer la pancreas. Tratamentele pe care le făcea nu mai dădeau rezultate, iar corpul ei nu a mai putut să lupte cu boala. Cântăreața s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani la Spitalul Elias din București.

Iubită și apreciată de o țară întreagă pentru cântecele ei, Ionela Prodan a fost înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală, pe Aleea Artiștilor. La funeralii au participat sute de oameni, iar printre aceștia s-au numărat figuri importante de la noi: Gigi Becali, Silviu Progoană, Elena Merișoreanu, și mulți alții.

Pe piatra de căpătâi stă scris un epitaf emoționant al fiicelor sale, Anamaria Prodan și Anca Tănase: ”Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încărcat de daruri. Minune de la DUMNEZEU! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubeacă și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată. Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu!

Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră. Putem plânge știind că a plecat, sau putem zâmbi știind că a trăit cu adevărat!”

Marturia tulburatoare a Anamariei Prodan la trei ani de la moartea Ionelei Prodan
Marturia tulburatoare a Anamariei Prodan la trei ani de la moartea Ionelei Prodan

”Când mi-e greu, îmi apare mama în vis”

Din când în când, Anamaria Prodan merge la mormântul mamei sale pentru a arpinde o lumânare și a se îngriji de aspectul lui. Când ea nu poate, merg celelalte rude să se roage la căpătâiul îndrăgitei artiste.

”Se duc frații mamei mele, soțul mamei mele. Merg non-stop acolo. Am femeia mea care merge zilnic și plătește, face curățenie. Și eu, de fiecare dată când vin acasă, merg la mormântul ei. Chiar vorbeam cu tatăl meu și spunea că se duc să pună florile pe mormânt.” a declarat vedeta pentru Impact.ro.

Legătura sufletească dintre Anamaria Prodan și părintele ei nu s-a rupt și nu se va rupe, probabil, niciodată. Femeia de afaceri a mărturisit că o visează pe mama sa în special ”în momentele cheie”, atunci când are cea mai mare nevoie de ajutorul ei.

”Când mi-e greu, îmi apare mereu mama în vis. Tata mai rar, dar mama întotdeauna. Și șitu că dacă o visez îmi este bine. Niciodată când am visat-o nu mi s-a întâmplat ceva rău. Dimpotrivă, am visat-o în momentele cheie, în momentele cele mai grele și în vis întotdeauna m-a ajutat și mi-a deschis ochii.”, a mai declarat impresara.

 

Urmăriți Impact.ro și pe