Cazul Caracal: mesajul sfâșietor postat în Vinerea Mare de mama Luizei Melencu. ”Cu lacrimi în ochi scriu”

Redacția IMPACT 17.04.2020, 21:35
Cazul Caracal: mesajul sfâșietor postat în Vinerea Mare de mama Luizei Melencu. ”Cu lacrimi în ochi scriu”

În această săptămână s-a împlinit un an de la dispariția Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani, de pe străzile din orașul Caracal. Mama tinerei a postat un mesaj absolut sfâșietor, cu puțin timp în urmă, chiar în Vinerea Mare.

Cazul Caracal: mesajul sfâșietor postat în Vinerea Mare de mama Luizei Melencu

Apropierea sărbătorilor Pascale e una dificilă, pentru familia Melencu. Mama Luizei a postat un mesaj foarte dureros, pe contul său de Facebook. Marți, pe 14 aprilie 2020, oamenii au marcat o aniversare sumbră. S-a împlinit un an de la dispariția tinerei, presupus ucisă de către Gheorghe Dincă. Fata a dispărut fără urmă de pe străzile din Caracal. Ultima dată a fost surprinsă de către camerele de securitate din centrul respectivului oraș. Pentru că nici în momentul actual nu știu ce s-a întâmplat, cu adevărat, cu Luiza, rudele fetei își plâng în continuare disperarea.

Cazul Caracal mesajul sfâșietor postat în Vinerea Mare de mama Luizei Melencu. ”Cu lacrimi în ochi scriu”
Monica Melencu a transmis un mesaj dureros legat de Luiza, în Vinerea Mare

Prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, mama Luizei, Monica Melencu, a transmis câteva rânduri absolut dureroase. Fiica ei s-a urcat într-o mașină de ocazie, pentru a putea reveni acasă, pe 14 aprilie 2019, când a dispărut fără urmă. Aceasta urma să ajungă în localitatea Dioști, din județul Dolj. Pentru că Paștele se apropie cu pași repezi, e o perioadă foarte dificilă pentru familia Melencu. Totodată, procedul din cazul Caracal a fost amânat din pricina crizei sanitare. De aceea, Gheorghe Dincă încă nu a răspuns în fața legii pentru faptele sale, fiind trimis în judecată pentru nu mai puțin de opt infracțiuni, la început de an.

Ce a transmis Monica Melencu

„Dragă Alexandra, draga Luiza, orice va mai fi de acum înainte, noi vom lupta în continuare, nu vă vom abandona! Suntem în Vinerea Mare, așa cum fiecare vom sărbători în curând Paștele alături de cei dragi ori de familie, trebuia și voi să faceți, dar din păcate sunteți undeva departe de noi. Dumnezeu să aibă grijă de voi dragi copii nevinovați! Suntem alături de familiile voastre și de voi, vă iubim și sper să vă întoarceți cât mai curând acasă! P.S.: în data de 23 mai, Alexandru Cumpănașu organizează un marș pentru fete, și pentru dreptate Vă rog, haideți să participăm câț mai mulți. Protestul va fi în Piata Universității, București!”, a transmis Monica Melencu, pe contul de Facebook.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe