Bunicul Luizei Melencu, de nerecunoscut la un an de la dispariția tinerei. Apelul disperat al familiei în cazul Caracal

Redacția IMPACT 16.04.2020, 17:05
Bunicul Luizei Melencu, de nerecunoscut la un an de la dispariția tinerei. Apelul disperat al familiei în cazul Caracal

La un an de la disparției Luizei Melencu, tânără răpită de fostul mecaninc auto din Caracal, durerea familiei adolscentei rămâne, la fel de pregnantă. Ce se întâmplă cu bunicul Luizei?

Bunicul Luizei, schimbat de la dispariția nepoatei sale

Stelian, bunicul Luizei Melencu, nu mai arată la fel ca înainte, nici în ceea ce privește aspectul fizic și nici în cel spiritual. Îndurerat încă de pierderea nepoatei sale, bătrânul și-a lăsat barbă și poartă mereu în piept o insignă cu chipul Luizei. În această durere își face, însă loc și revolta pe care o simte bătrânul împotriva autoritățile, despre care acesta spune că nu și-au făcut datoria de a găsi trupul tinerei.

Stelian, bunicul Luizei Melencu. Foto: wowbiz.ro
Stelian, bunicul Luizei Melencu. Foto: wowbiz.ro

Doamne ajută, făcătorule de minuni, ajutâ-ne să ne găsim fata, pentru că cei care sunt plătiți nu și-au făcut datoria! Dă-le Doamne după suflet, să vadă și ei ce este durerea și suferința!”, a spus revoltat bunicul Luizei Melencu, potrivit wowbiz.ro.

Un an de la dispariția Luizei Melencu

În urmă cu două zile s-a împlinit un an de la dispariția Luizei, un caz care a fost în atenția publică o lungă perioadă de timp și care a scos în evidența o gestionare ineficientă a statului român, în contextul în care autoritățile în cauză nu au intervenit la timp pentru a le salva pe cele două tinere.

Monica Melencu, mama Luizei a postat un mesaj pe pagina sa personală de Facebook, în care își amintește cu regret de momentele petrecute alături de fiica ei. Totodată, ea mulțumește și avocatei familiei, Carmen Obârșanu, care a reprezentat familia în acest caz și consideră că cei care i-au răpit fiica sunt o „sleahtă de corupți”.

Reamintim că Luiza Melencu, o elevă în vârstă de 19 ani din localitatea Dioşti, judeţul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT, cei care anchetează cazul, l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără, dar şi pe o altă adolescentă din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, Alexandra Măceşanu.