Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu s-a decis ce vrea de la Gheorghe Dincă. „Fata mea trece prin chinuri”

Redacția IMPACT 25.05.2020, 11:16

Mama Luizei Melencu a luat o decizie radicală, ce se poate concretiza într-un eveniment cel puțin dureros. Monica Melencu spune că este pornită tot mai mult să meargă spre ceea ce susține ea a fi calea către adevăr. Ce a decis să facă femeia?

Ce vrea să facă mama Luizei Melencu

Gheorghe Dincă s-a prezentat la un nou termen al procesului din Cazul Caracal, ce a avut loc săptămâna trecută. Singurul lucru stabil, din ultima perioada a fost însăși inconsecvența declarațiilor lui Gheorghe Dincă, ca care s-a înfățișat, de câteva luni bune deja. Bărbatul în vârstă de 65 de ani a avut, din nou, reacții care au ilustrat acest lucru, spunând, de această dată, cu lacrimi în ochi, în sala de judecată că nu le-a ucis pe cele două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

 

După ce a văzut astfel de reacții în sala de judecată, mama Luizei Melencu susține că își dorește acum o confruntare directă cu Gheorghe Dincă, pentru că, spune ea, vrea ca acesta să îi spună în față adevărul. Din acest motiv, ne putem da seama că mama fetei consideră, în continuare, la fel ca și mama Alexandrei Măceșanu, că fata ei este în viață și merge pe ipoteza traficului de persoane.

„Eu nu cred ca fata mea este moartă. Știu că probabil trece prin chinuri pe acolo pe unde e, dar știu că totul se va termina într-o bună zi. Dincă nici nu a fost lăsat să vorbească în sala de judecată, toți sunt mână în mână pentru a mușamaliza acest caz. Vreau să vorbesc cu el separat, vreau să se uite în ochii ei de mama și să mi spună dacă mi-a omorât sau nu copilul. Și atunci am să știu adevărul”, a spus mama Luizei Melencu, potrivit unor surse Impact.ro.

În prezent, Gheorghe Dincă se află încarcerat la și este judecat pentru opt capete de acuzare: trafic de persoane, trafic de minor, două infracțiuni de viol, două infracțiuni de omor calificat și două infracțiuni de profanare de cadavre. Dosarul Monstrului din Caracal este unul stufos și însumează peste 5000 de pagini. La acest caz la care au lucrat 80 de polițiști și au fost audiate peste 200 de persoane.

 

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea 

Urmăriți Impact.ro și pe