Cazul Caracal. Cine sunt bărbații care ar fi luat-o pe Alexandra din casa lui Dincă: „Unul dintre ei locuiește în București”. Dezvăluiri bombă

Stan Filon 30.09.2020, 14:46
Cazul Caracal. Cine sunt bărbații care ar fi luat-o pe Alexandra din casa lui Dincă: „Unul dintre ei locuiește în București”. Dezvăluiri bombă

Noi detalii șocante ies la iveală în dosarul Caracal! Gheorghe Dincă a făcut declarații surprinzătoare, în timpul unei întrevederi cu avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, fata pe care a recunoscut că a răpit-o și despre care a spus inițial că a ucis-o și i-a ars trupul.

Cine sunt bărbații despre care Gheorghe Dincă spune că au luat-o pe Alexandra Măceșanu de la el din casă

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile și în fața magistraților, iar acum susține că Alexandra Măceșanu era vie atunci când el a plecat la farmacie, iar când s-a întors acasă fata fusese deja luată de patru indivizi cu relații la cel mai înalt nivel. 

Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a povestit totul, într-un live pe Facebook.

”Răspunsul la întrebarea unde este Alexandra a început prin precizări făcute de Dincă precum că Alexandra nu a fost omorâtă, ci că el știe că era în viață, când a plecat de acasă, la farmacie. El spune că patru persoane, cu nume și prenume, au luat-o pe Alexandra din casa lui. Gherghe Dincă le-a dat numele tuturor, iar unul dintre ei locuiește chiar în București, în același cartier cu mine.

Cine sunt barbatii despre care Gheorghe Dinca spune ca au luat-o pe Alexandra Macesanu de la el din casa
Cine sunt barbatii despre care Gheorghe Dinca spune ca au luat-o pe Alexandra Macesanu de la el din casa

Rețea de carne vie cu ramificații puternice în Poliția Română

Această persoană, potrivit declarațiilor lui Dincă, are relații la cel mai înalt nivel și a mai avut de-aface cu ei și în trecut. Dincă este un rebut social, dar nu e prost. După ce a dat numele celor 4, avocatul Aurel Moldovan a întrebat cum a procedat și unde este Alexandra. Dincă a spus că după ce a plecat să cumpere medicamente, a fost contactat de către acest răpitor, iar în momentul în care Dincă s-a întors acasă, Alexandra nu mai era.

Patru persoane au venit cu două mașini, despre care Dincă a dat multe detalii, la adresa lui Dincă, de unde au luat-o pe Alexandra. Ne aducem aminte de afirmațiile luate în derâdere ale văcarului satului, care a spus că a văzut la intrarea din spate a curții lui Dincă două mașini, din care au coborât patru bărbați, care au luat-o cu forța pe Alexandra și au demarat în trombă.

Dincă a spus că nu are de unde să știe unde se află acum Alexandra, dar spune că cei patru indivizi care fac parte dintr-o rețea de carne vie cu ramificații la nivel înalt duc fetele de multă vreme într-o anumită țară, apărați de oameni din Poliție, din nivelul 1,2. Alexandra ar putea fi și ea în acea țară”, a spus Alexandru Măceșanu în direct pe Facebook. Unchiul Alexandrei nu a spus dacă a mers cu noile probe la autorități, dar a spus că urmează să facă investigații despre cele patru persoane indicate de Gheorghe Dincă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...