Declarații uluitoare, în cazul Caracal, despre Alexandra și Luiza: „Fetele nu sunt moarte! Fetele sunt luate”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ele

Redacția IMPACT 21.10.2019, 11:30
Declarații uluitoare, în cazul Caracal, despre Alexandra și Luiza: „Fetele nu sunt moarte! Fetele sunt luate”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu ele

La luni  bune de la dispariția tinerelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, informații cutremurătoare continuă să apară în cazul Caracal! Deși, în primă fază, Gheorghe Dincă a declarat în fața procurorilor că el le-a omorât pe cele două tinere, noi dezvăluiri ies la suprafață și contrazic cu tărie mărturisirile bărbatului. Un martor important șochează cu afirmațiile sale!

Declarații uluitoare, în cazul Caracal, despre Alexandra și Luiza: „Fetele nu sunt moarte!”

S-au scurs luni bune de când nu se mai știe nimic de Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, iar dispariția lor continuă să atragă numeroase dezvăluiri. Dacă Gheorghe Dincă a susținut inițial că el le-a ucis, iar apoi și-ar fi schimbat declarațiile în fața procurorilor pe motiv că nu își mai amintește ce s-a întâmplat, sunt persoane care au o altă variantă a lucrurilor petrecute în cazul Caracal.

O martoră, care a vrut să-ți păstreze anonimatul, a declarat recent la postul de televiziune RTV că fetele sunt în viață. Aceasta spune că a văzut-o pe Luiza, de curând, în Italia.

„Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge că a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înțeles. Și că: Pe noi cine ne-a scos din țară..” și a zis: Fii-sa!”, a spus martora în cadrul intervenției tv.

Aceasta și-a completat afirmațiile. „Am ieșit de la muncă, lucrez într-un magazin și am pauză. În Scauri. Este, să spunem așa, un mic orășel între Napoli și Roma. Cred că la începutul lui septembrie. Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că și-a dat seama că sunt româncă. Nu înțeleg… Mi-a zis: Help me! (n.red.: Ajută-mă!)”, a declarat femeia, conform cancan.ro.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal. El a spus, inițial, că le-a omorât pe Alexandra și Luiza
Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra și Luiza

Declarațiile martorei întăresc ideea că cele două fete, Alexandra și Luiza, nu au fost omorâte. Și fostul președinte Traian Băsescu nu mergea pe ipoteza crimei în acest caz, ci pe faptul că Gheorghe Dincă ar fi un simplu pion în acest caz.

„A fost clar de la inceput ca acest Dinca nu este un doar un criminal. Este si un distribuitor de fete in retelele internationale. Ceea ce s-a anuntat a fi averea acestui domn care suspect de mare pentru un om care are un mic service. Am aflat ca a lucrat si prin Italia. S-ar putea sa fie doar un pion dintr-o retea. Se va confirma acest lucru.

Nu cred ca DIICOT-ul s-a bagat degeaba. Sunt specialisti de prima mana. Sunt profesionisti. O problemă pentru DIICOT este lipsa comunicării. Trebuie sa intelegea ca ori comunica zilnic ori la sfarsit vor trimite in instanta un dosar compromis public.

Sunt foarte multi amatori anchetatori. Acesta este un caz mult prea sofisticat sa fie la indemana unor anchete de presa. Plecam de la premisa ca vorbim de retele de trafic”, spunea Băsescu, la RTV.

Urmăriți Impact.ro și pe