Cazul Caracal are parte de noi momente dramatice. Rușinea pățită de familia Alexandrei după atâta timp

Nicu Stan 11.07.2021, 16:42

Cazul Caracal are parte de noi momente dramatice. Rușinea pățită de familia Alexandrei Măceșanu după atâta timp. Totul se întâmplă la aproape 2 ani de la dispariția targică a copilei. Toate amănuntele incredibile, în rândurile de mai jos.

Părinții Alexandrei Măceșanu, victima monstrului din Caracal, au trăit umilința supremă. La ce au fost supuși oamenii de către instanță

Cazul Caracal are parte de noi momente dramatice. Familia Alexandri Măcelanu a pățit o rușine mare la aproape doi ani de la moartea fetei lor. Au fost momente tensionate în familia Alexandrei Măceșanu după ce judecătorii de la Tribunalul Olt care se ocupă de Dosarul Caracal au luat luat o hotărâre bizară.

La proba cu martori, rudele adolescentei au fost luate cu duba, iar cele ale suspectului au fost citate legal, așa cum cere legea. Alexandra Măceșanu a dispărut pe data 24 iulie 2019, iar a doua zi după ce a fost răpită, ea reușit să sune de trei ori la serviciul 112 și să ceară ajutorul autorităților.

Gheorghe Dinca, Monstrul din Caracal
Gheorghe Dinca, Monstrul din Caracal

Anunțul magistraților

“Amână cauza la data de 28.07.2021, ora 09:30, pentru administrarea probei testimoniale, cu audierea martorilor menţionaţi în rechizitoriu. În acest sens se citează martorii:Ruxăndescu Alexandru, Bălan Daniela Florentina, Dincă Elena, Dincă Gheorghe Daniel, Dincă Mihai Adrian şi Sandu Valică.

Emite mandate de aducere pentru martorii Măceşanu George şi Vlad Eugeniu Cătălin. Respinge cererea de probatoriu formulată de avocat Obîrşanu Carmen”, au decis magistrații, potrivit spynews.ro.

Gheorghe Dincă, scrisoare către familia Luizie Melencu

Conform unor surse, magistrații au preluat o scrisoare care îi aparține lui Gheorghe Dincă și care este adresată familiei Luizei Melencu, cea de-a doua victimă a monstrului din Caracal.

“Prorogă discutarea probei cu înscrisuri solicitată de avocat Obîrşanu Carmen întrucât, înscrisul constând în scrisoarea inculpatului Dincă Gheorghe adresată familiei Melencu, a fost depus la acest termen de judecată, după ce va fi observată de către instanţă, reprezentantul Ministerului Public şi celelalte părţi, pentru termenul acordat în cauză”, au mai decis judecătorii.

Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit

Pe de altă parte, mama Luiziei Melencu, de la a cărei dispariție și moarte se împlinesc 2 ani, a decis să se recăsătorească, în contextul în care și soțul i-a decedat în urmă cu 6 luni.

Nina, mătușa fetei care a dispărut de 2 ani fără urmă, a spus primele detalii despre nuntă, lămurind totodată motivele care au determinat-o pe femeie să facă acest pas important cât mai repede.

Cum s-a cunoscut Monica cu noul soț

Monica, mama Luizei Melencu, l-a cunoscut pe actualul soț în timp ce muncea la sera fiicei sale mai mare. Se pare că bărbatul a fost cel care a vrut să se cunune mai repede.

S-au cunoscut la o seră, el a grăbit cununia, ca să o treacă pe numele lui”, a declarat Nina.

”Este ceva foarte personal, ceva de familie. Nu vreau sa vorbesc mai multe. Noi trebuie să ne rezolvăm treburile cu Luiza, nu să discutăm despre viața mea personală”, a mama Luizei Melencu.