Caz teribil în Diaspora. O româncă din Italia, salvată de vecini din iadul pe care îl trăia alături de soț 

Ana Anitoiu 15.08.2022, 20:30
Caz teribil în Diaspora. O româncă din Italia, salvată de vecini din iadul pe care îl trăia alături de soț 

O româncă din Italia a fost salvată de vecini din iadul pe care îl trăia alături de soțul ei. Femeia a suportat un calvar timp de șapte ani lângă partenerul ei de viață, care în cele din urmă a fost arestat de carabinieri, la Florența.

Ce a îndurat femeia salvată de vecini

Românca, în vârstă de 35 de ani, și-a văzut soțul, un român cu 10 ani mai în vârstă decât ea, arestat de carabinieri, după șapte ani în care i-a făcut viața un calvar. Bărbatul a fost încătușat la ceva timp după ce au fost demarate cercetări, după ce vecinii lui au făcut sesizări referitoare la țipetele pe care le-au auzit tot mai des din locuința acestuia, în ultima vreme.

De-a lungul celor șapte ani, adică din 2015 până în prima jumătate a anului în curs, românul și-a bătut soția, a hărțuit-o, a amenințat-o și a supus-o la diverse umilințe. Bărbatul a obligat-o chiar să practice prostituția. La un moment dat, ar fi atacat-o pentru că ea nu ar fi vrut să se tundă și i-ar fi tăiat părul cu forța.

Caz teribil in Diaspora. O romanca din Italia, salvata de vecini
Romanca, salvata de vecinii care au facut sesizari. Foto: unsplash.com

Motivul pentru care românca nu a făcut plângere împotriva soțului ei

Românca a îndurat toate umilințele și agresiunile soțului ei timp de șapte ani, fără să depună o plângere împotriva lui, deoarece i-a fost teamă că bărbatul ar fi ajuns în cele din urmă să se răzbune pe ea.

Astfel, românca stabilită în Italia a îndurat violențe repetate, unele dintre acestea declanșate de faptul că bărbatul nu era mulțumit de sumele de bani cu care se întorcea acasă după ce el o trimitea să practice prostituția pe stradă.

În cele din urmă, carabinierii au pus capăt calvarului pe care l-a suferit românca în ultimii șapte ani. Românul a fost dus la închisoarea Sollicciano din Florența, unde va rămâne în perioada următoare la dispoziția autorității judiciare.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...