Caz șocant în România! Un pedofil a fost tratat extrem de blând pentru că a fost sincer. Este ireal motivul invocat pentru violul unui băiețel de 6 ani

Stan Filon 22.09.2020, 13:41
Caz șocant în România! Un pedofil a fost tratat extrem de blând pentru că a fost sincer. Este ireal motivul invocat pentru violul unui băiețel de 6 ani

Caz șocant la Iași, unde un bărbat a fost condamnat pentru pedofilie. Bărbatul a recunoscut totul în fața judecătorilor și le-a spus exact ce a făcut cu prietenul copilului său, în vârstă de 6 ani. La fel de șocant este și faptul că magistrații l-au înțeles și i-au redus pedeapsa la jumătate.

Un pedofil din Iași a primit o pedeapsă redusă la jumătate, după ce magistrații i-au înțeles ”suferința”

Așadar, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată! Vorba din popor s-a aplicat perfect în cazul pedofilului din localitatea Maxut. Bărbatul l-ea aspus judecătorilor că a recurs la această faptă deoarece soția sa era plecată în străinătate și nu a vrut să meargă la o femeie străină, să-și strice casa, potrivit Ziarului de Iași. 

Așadar, pentru a nu-şi înşela nevasta plecată în străinătate, bărbatul a ales să violeze un copil de 6 ani, colegul de clasă al fiului său. În faţa judecătorilor, individul a recunoscut, nonşalant, faptele reprobabile. Pentru sinceritatea sa, a beneficiat chiar şi de o reducere de pedeapsă. Individul a scăpat cu o pedeapsă la jumătate pe cât ar fi putut primi.

Un pedofil din Iasi a primit o pedeapsa redusa la jumatate, dupa ce magistratii i-au inteles ”suferinta”
Un pedofil din Iasi a primit o pedeapsa redusa la jumatate, dupa ce magistratii i-au inteles ”suferinta”

L-a agresat pe prietenul fiului său, în vârstă de 6 ani

Pedofilul are 44 de ani și se numește Marian Loghin. A rămas cu fiul său acasă, după ce soția a plecat să lucreze peste hotare. Potrivit judecătorilor de la Hârlău, acesta locuieşte alături de familia sa pe aceeaşi stradă cu victima, un băiat de 6 ani. Judecătorii mai arată în motivarea acestui caz şocant că nevasta lui Loghin munceşte în Cipru şi se întoarce acasă de două ori pe an.

Mai mult de atât, pedofilul și tatăl băiețelului abuzat sunt prieteni și au lucrat împreună în Germania. Prima dată când s-a petrecut fapta abominabilă, agresorul a rămas singur cu victima, după ce l-a trimis pe fiul său la magazin.

„În momentul în care fiul său a plecat spre magazin, inculpatul l-a ridicat pe persoana vătămată minoră de la calculator, unde acesta se juca, şi, profitând de incapacitatea acestuia de a înţelege semnificaţia anumitor acte, precum, şi de relaţia de autoritate pe care o avea asupra acestuia, l-a aşezat pe patul din cameră, şi-a dat jos pantalonii şi lenjeria intimă şi i-a solicitat persoanei vătămate să-i frece p*****l“, au precizat judecătorii.

Nu a vrut să-și distrugă căsnicia

Aceştia au mai arătat că agresorul a întreţinut şi un act sexual oral cu copilul, la finalul căruia i-a cerut minorului să rămână „secretul lor“ și i-a dat și 2-3 lei.

Ulterior, între iulie 2017 şi decembrie 2018, individul a violat de 5-6 ori victima, de fiecare dată copilul făcându-i sex oral individului. În aceeaşi perioadă, de mai multe ori, l-a agresat sexual. Ultima agresiune sexuala a avut loc în decembrie 2018, când victima a mers cu colindul la agresor.

„Inculpatul şi-a justificat gestul prin aceea că, întrucât soţia sa era plecată din ţară, iar el simţind nevoia de a face sex, a preferat să se masturbeze şi să îşi satisfacă plăcerile sexuale cu „un copil“, decât să „meargă la o femeie străină“, întrucât nu a vrut „să-şi strice casa“, precizând şi că, în momentele în care întreţinea acest gen de raporturi sexuale cu persoana vătămată minoră, simţea „o plăcere“, „o satisfacţie“ care „îl făceau să se simtă mai bine decât atunci când se masturba singur“, se mai arată în motivarea judecătorilor.

Judecătorii l-au înțees cumva pe agresor, așa că au dictat o sentință de șase ani pentru viol şi trei pentru agresiune sexuală, adică o pedeapsă blândă de 7 ani de închisoare, după contopire, deși pedeapsa maximă pentru viol asupra unui minor este de 12 ani, iar pentru agresiune sexuală este de 10 ani. Judecătorii au stabilit ș daune morale de 50.000 de lei pentru copil. Sentinţa Judecătoriei Hârlău nu este însă definitivă.

Urmăriți Impact.ro și pe