Caz nemaiîntâlnit la Bistrița. O femeie, acuzată că vrea să scape de soț pentru a se muta cu amantul în casă

Elena Avramescu 09.06.2021, 14:38
Caz nemaiîntâlnit la Bistrița. O femeie, acuzată că vrea să scape de soț pentru a se muta cu amantul în casă

O femeie, acuzată că vrea să scape de soț pentru a se muta cu amantul. Un bărbat spune că este acuzat pe nedrept de soția sa, aceasta relatând ca ar fi agresat-o, astfel că bărbatul a primit ordin de restricție. Mai mult, soția sa a apărut într-un reportaj difuzat pe un post de televiziune național unde a susținut că a fost agresată de propriul soț, astfel că a cerut mai multe ordine de protecție din partea instanței. În plus, femeia și-ar dori să locuiască în casă fără soțul ei și ca acesta să nu-și mai vadă copiii.

O femeie, acuzată că vrea să scape de soț pentru a se muta cu amantul

Soțul femeii, Vicențiu, a declarat că soția lui este influențată de tatăl acesteia dar și de avocata ei, pentru a depune plângeri. Însă asta nu este tot, fiindcă la mijloc ar fi și un alt bărbat, chiar amantul femeii. Persoanele din anturajul femeii doresc ca Vicențiu să nu mai poată locui în casa sa și să nu își mai vadă copiii.

Femeia ar profita de legea care reglementează ordinul de protecție, conform căreia Poliția poate să emită ordin de protecție provizoriu doar pe baza unei simple declarații a persoanei reclamante. Bărbatul a spus nu a avut nicio șansă să se apere de ordinele de protecție, în pofida faptului că soția lui nu avea probe că ar fi agresat-o.

Povestea a degenerat în urmă cu un an, atunci când soția sa a cunoscut un alt bărbat, apărând astfel și primele certuri în familie. Soțul afirmă că femeia discuta încă din 2018 cu bărbatul respectiv, care, ulterior, i-ar fi devenit amant. În plus, amantul i-a făcut cadou un autoturism BMW și i-a dat mai mulți bani iar totul a escaladat în vara anului trecut, când femeia a cerut mai multe ordine de restricție împotriva soțului.

O femeie, acuzata ca vrea sa scape de sot
O femeie, acuzata ca vrea sa scape de sot

Ea dorea să locuiască cu amantul în casa noastră și cu copiii. Era casa pe care am făcut-o pe terenul părinților mei, din bani primiți de la tatăl meu. Ea susținea că am lovit-o, dar nu era adevărat. Eu aveam un body-cam, cu care filmam ce se întâmpla, niciodată nu a fost vorba de agresiune. Ea nu avea nicio probă, era sfătuită de avocata Cristina R. să declare că am lovit-o și am amenințat-o, a declarat bărbatul.

Bărbatul a mai spus că primul episod nefericit s-a petrecut anul trecut, când soția sa a depus plângere, în urma unei certe dintre ei.

Era pentru prima data când intra într-o secție de politie, nu știa consecințele declarației. Avocata Cristina R. i-a spus că trebuie să declare că am lovit-o și am amenințat-o, altfel nu are rost să se ducă și o să o pot acuza de abandon familial. Neavând semne vizibile pentru a scoate un certificat medico-legal, i-a spus să își scoată pentru vânătaia mare de la piciorul pe care i-a căzut o grindă, un lemn mai mare, din lemnărie. Cu declarația și cu acel certificat, am primit ordin de protecție pe 6 luni, fără să putem comunica în niciun fel. Am rămas șocat. Nu înțelegeam cum se poate întâmpla așa ceva, a mai spus Vicențiu.

Bărbatul a mai spus că primul episod nefericit s-a petrecut anul trecut, când soția sa a depus plângere, în urma unei certe dintre ei. Femeia a arătat mai multe fotografii cu vânătăi pe picioare și la ureche, însă soțul ei spune nu sunt specifice unor lovituri de care este acuzat acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe