Caz cutremurător în Maramureș. Un bebeluș a fost opărit cu suc de roşii. În se stare se află micuțul acum

Stan Filon 17.09.2020, 15:39
Caz cutremurător în Maramureș. Un bebeluș a fost opărit cu suc de roşii. În se stare se află micuțul acum

Un bebeluș din Baia Mare a fost dus de urgență la spital, după ce a fost opărit cu suc de roșii. Copilul are șase luni și a fost dus de urgență cu avionul SMURD la un spital din București. Polițiștii au intrat pe fir și încearcă să vadă în ce condiții s-a produs accidentul casnic.

Un bebeluș din Baia Marea a ajuns la spital după ce s-a opărit cu suc de roșii

Bebelușul a fost transportat, miercuri seara, cu aeronava Cessna Citation V a SMURD la un spital din Capitală, cu arsuri pe 20% din suprafaţa corpului.

„La câteva ore după ce au dus la bun sfârşit o misiune umanitară în Germania, colegii noştri comandorul Olteanu Emil şi căpitan-comandorul Adochiţei Cătălin sunt solicitaţi din nou, de data aceasta să salveze un copil în vârstă de doar 6 luni, care a suferit arsuri pe 20% din suprafaţa corporală.

Un bebelus din Baia Marea a ajuns la spital dupa ce s-a oparit cu suc de rosii
Un bebelus din Baia Marea a ajuns la spital dupa ce s-a oparit cu suc de rosii

Copilul de șase luni are arsuri pe 20% din suprafața corpului

Având în vedere starea gravă a copilului şi necesitatea transferării acestuia de la Baia Mare la o unitate spitalicească din Bucureşti, a fost solicitat avionul Cessna Citation V, echipat pentru executarea misiunilor aeromedicale”, a arătat Inspectoratul General de Aviaţie.

Pe parcursul zborului, copilul care s-a opărit cu suc de roșii a fost monitorizat şi asistat de o echipă medicală din cadrul UPU-SMURD a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti.

„Cu privire la articolul apărut în mediul on line, poliţia Baia Mare s-a autosesizat cu privire la eveniment şi vor desfăşura activităţi de verificare pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului”, a transmis, joi, Poliţia Judeţeană Maramureş, referitor la acest caz.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...