Câți bani vrea tatăl cântăreței Britney Spears pentru a renunța la tutela ei. Suma e fabuloasă

Stan Filon 02.09.2021, 08:06
Câți bani vrea tatăl cântăreței Britney Spears pentru a renunța la tutela ei. Suma e fabuloasă

Britney Spears este pe cale să se bucure din nou de libertate, să iasă de sub tutela tatălui său. Judecătorii au plasat-o sub tutela tatălui său în anul 2008, după un episod de cădere nervoasă. De atunci, artista spune că trăiește un adevărat coșmar și a fost obligată să muncească împotriva voinței sale. Acum poate scăpa de tatăl său, dacă îl plătește însă bine de tot.

Tatăl lui Britney Spears a spus câți bani vrea pentru a renunța la tutelă

S-a aflat exact câți bani vrea tatăl cântăreței Britney Spears pentru a renunța la tutela ei. Artista a reintrat sub tutea tatălui spu în anul 2008, după ce s-a spus că artista ar putea avea probleme mentale. Atunci a avut loc un episod destul de urât, după ce vedeta s-a despărțit de soțul său, Kevin Federline. A pierdut și custodia copiilor săi, iar vedeta a avut o cădere nervoasă.

Un judecător a plasat-o atunci din nou sub tutela tatălui său. Vedeta spune că de atunci a început chinul. Tatăl său i-a controlat strict viața și cariera. Nu avea voie să vorbească nimic, decât cu acordul tatălui său, tatăl său se ocupa de toate spectacolele, iar vedeta era obligată să urce pe scenă. În plus, nu a mai avut control asupra propriilor ei bani.

Tatal lui Britney Spears a spus cati bani vrea pentru a renunta la tutela
Tatal lui Britney Spears a spus cati bani vrea pentru a renunta la tutela

Coșmarul prin care trece artista

În plus, tatăl său și-a făcut și un salariu de 16.000 de dolari pe lună pentru a-i administra finanțele. Vedeta a mărturisit că i s-a montat chiar și un aparat intrauterin care să o împiedice să aibă un copil. Britney vrea să-și refacă viața, să se căsătorească și să aibă un copil, însă momentan nu se poate.

”Vreau să mă pot căsători cu iubitul meu și să am un copil, dar ei îmi spun că nu pot face asta. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a mă împiedica să am un copil. Vreau să merg la un medic și să renunț la el, pentru a putea avea un copil, dar ei mi-au spus că nu am voie. Mă simt abuzată, intimidată și singură. Merit să am o viaţă, am muncit toată viaţa mea. Merit să am o pauză de doi, trei ani. Această tutelă îmi face mult mai mult rău decât bine”, spunea ea.

Tatăl vedetei, Jamie Spears, în vârstă de 68 de ani, neagă toate acuzațiile și spune că nu a făcut nimic din ceea ce este acuzat. A declarat recent că va renunța la tutela fiicei sale, dar doar dacă va primi suma de 2 milioane de dolari!