EXCLUSIV

Câţi bani trebuie să îi dea Reghe Anamariei Prodan după divorţ. „Suntem o familie de milionari” (Exclusiv)

Stan Filon 04.04.2022, 18:54
Câţi bani trebuie să îi dea Reghe Anamariei Prodan după divorţ. „Suntem o familie de milionari” (Exclusiv)

Anamaria Prodan a vorbit despre banii pe care ar trebui să-i primească din partea lui Laurențiu Reghecampf la divorț, în exclusivitate pentru Playtech.ro. Procesul dintre cei doi soți a continuat luni, 4 aprilie cu cea de-a doua amânare, iar celebra impresară a spus că se așteaptă ca acesta să fie unul de durată, deoarece au multe de împărțit. Anamaria Prodan a mai spus că are încredere în justiția din România, iar averea va fi împărțită așa cum se cuvine.

Câţi bani trebuie să îi dea Laurențiu Reghecampf Anamariei Prodan la divorţ

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurețiu Reghecampf încă nu a început, deoarece luni, 4 aprilie a avut loc o nouă amânare, iar celebra impresară s-a înarmat cu multă răbdare, doarece se așteaptă să fie o confruntare în instanță de lungă durată.

„În primul rând, nu se va termina astăzi această poveste. Va fi una lungă, a cărui durată nu o pot anticipa! Mă aștept la respectarea legii române, care spune foarte clar că jumătate din bunurile și rezultatele muncii comune din perioada în care am constituit un cuplu trebuie să ajungă la mine și la copilul nostru. El trebuie să dea jumătatea din ce a câștigat cât timp am fost împreună. Nu știu dacă are în vedere acest lucru.  Pe de altă parte, nu are, după mine, de unde să aducă tot ce a luat din casa noastră. Și mă refer și la bani, și la mobilă, și la alte lucruri”, a precizat Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.

Cati bani trebuie sa ii dea Reghe Anamariei Prodan
Cati bani trebuie sa ii dea Reghe Anamariei Prodan

„Suntem o familie de milionari”

Impresara a recunoscut că a avut mai multe discuții cu Laurențiu Reghecamp pe această temă, însă nu a dorit să facă precizări mai multe. A spus doar că sumele luate în calcul la divorț vor fi unele mari, deoarece „suntem o familie de milionari”.

„El face ce vrea cu viața sa, eu, la fel, la rândul meu. Însă trebuie să ne fie clar că fiind o familie de milionari nu vorbim în acest proces despre sume de partaj de genul 300.000 sau 500.000 de euro. Nu, în niciun caz! Suntem o familie de milionari, ca atare sumele vor fi consistente”, a mai precizat Anamaria Prodan.

Dacă Laurențiu Reghecamp a cerut divorțul în România, ei bine, Anamaria Prodan a precizat acum că și ea l-a chemat în instanță pe soțul său în mai multe procese, unele deschide chiar și în Statele Unite ale Americii și nu numai.

Ce are să-și reproșeze Anamaria Prodan

„Am deschis procese împotriva sa nu doar în România, ci și în Statele Unite ale Americii și în Emiratele Arabe Unite. Acolo, în Emirate, spre exemplu, mă aștept ca dreptul la proprietate, fiindcă anumite bunuri sunt pe numele meu, să fie respectat cu sfințenie și să se reglementeze poate mai repede ca la noi. S-ar putea ca el să aibă probleme mari în Emiratele Arabe Unite! Vom vedea!”.

Anamaria Prodan spune că soțul său se află sub influența unor persoane rău voitoare și mai precizează nu regretă căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Are însă să își reproșeze ceva.

„Când va scăpa de anturajul care l-a sfătuit greșit, de mai multe ori, când va scăpa de frica față de amantă, atunci poate va vedea lucrurile clar! Nu regret căsnicia cu Laurențiu. Mi-a dăruit un copil și multe zile frumoase, cu excepția unui singur lucru. Ar fi trebuit să nu am încredere oarbă în el. Nu l-am controlat, nu am vorbit cu el atunci când poate ar fi trebuit și am ajuns unde am ajuns!”, adaugă ea.

Laurențiu Reghecampf a declarat în trecut că el a vrut doar să se despartă de Anamaria Prodan și nu a cerut în instanță niciun partaj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...