Câţi bani primeşte Adrian Enache pentru reclama de la Catena. Suma e surprinzătoare (Exclusiv)

Ioana Bucur 08.07.2022, 14:38

Un slogan pe care îl știe o țară întreagă și spoturi publicitare ce au devenit deja tradiție. Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, câți bani primește Adrian Enache pentru reclama la Catena. „Farmacia inimii” îi aduce în continuare sume frumoase în conturi artistului. Câștigurile variază în funcție de tarifele fiecărei televiziuni, dar și a numărului de apariții.

Câți bani îi aduce reclama de la Catena lui Adrian Enache

Adrian Enache nu este primul exemplu de vedetă a cărei imagine este legată strâns de un produs pe care l-a promovat. Să nu uităm că Magda Catone, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, a devenit „doamna Detergent”, după ce a apărut în cea mai longevivă reclamă difuzată la noi în țară.

În prezent, același lucru se întâmplă cu Adrian Enache și cu Nico. Chiar și la concerte, publicul îi asociază imediat cu lanțul de farmacii Catena.

Se pare că „Farmacia inimii Catena” este o colaborare de succes pentru cei doi artiști. În afară de sumele primite pentru filmarea fiecărui spot publicitar, ei sunt plătiți, semestrial, și de Credidam.

Potrivit unor informații obținute în exclusivitate de redacția Playtech – Impact.ro, „prețurile variază în funcție de tarifele fiecărei televiziuni, dar și a numărului de apariții. Semestrial, cei doi protagoniști încasează, fiecare, în jur de 10.000 de lei, asta pe lângă notorietatea căpătată datorită difuzării lor zilnice”.

Cati bani primeste Adrian Enache pentru reclama de la Catena. Suma e surprinzatoare

„Catena își susține artiștii”

Adrian Enache spunea că farmacia este un partener serios, care își susține artiștii la fiecare lansare și că, pe lângă banii primiți pentru reclame, aceștia se bucură și de notorietatea obținută în urma aparițiilor zilnice la TV.

„Catena își susține artiștii, de fiecare dată când e vreo acțiune, atunci când eu, Nico sau Maria Dragomiroiu avem ceva de lansat, de pildă. Noi trebuie să avem o imagine foarte bună, iar ei ne ajută ca rețeta să meargă mai departe. Pentru că reclamele curg pe tv în fiecare seară, ne plătește Credidam.

E convenabil să te vezi pe toate posturile. E plătit actul artistic, ești plătit ca actor și cântăreț. Tarifele diferă de la televiziune la televiziune. Ele plătesc în bugetul Credidam și ei ne plătesc pe semestru”, ne-a mărturisit Adrian Enache, în exclusivitate pentru playtech.ro.

„Prețuri mici, reduceri mari”, anunță Adrian Enache, Nico și Maria Dragomiroiu în noua reclamă difuzată de câteva zile la TV. Puțini ar bănui că imaginile sunt filmate în curtea casei Mariei Dragomiroiu: „Am filmat în luna mai, în curte la Maria Dragomiroiu, pe lacul Dămăroaia. E superb acolo”, a mai dezvăluit Adrian Enache.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...