Câți bani primesc livratorii care lucrează la Tazz

Emanuela Pană 10.10.2021, 20:00
Câți bani primesc livratorii care lucrează la Tazz

Aflați acasă ori la birou, oamenii obișnuiesc să comande mâncare, iar serviciile de curierat o duc din ce în ce mai bine, mai ales de când a început pandemia. Întrucât criza sanitară a atras concedierea multor angajați, serviciile de curierat rămân o opțiune de angajare pentru multe persoane în această perioadă. Prin urmare, un astfel de job atrage tot mai mulți doritori. Câți bani câștigă un curier angajat la Tazz by eMAG, afli în continuare.

Câți bani primesc livratorii care lucrează la Tazz

Tazz by eMAG, fosta platformă EuCeMananc pe care a cumpărat-o eMAG, este o aplicație de livrări la domiciliu de mâncare și medicamente, disponibilă în următoarele orașe: București, Timișoara, Cluj- Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Oradea, Baia Mare, Ploiești, Sibiu, Deva, Brăila, Galați, Alba Iulia, Craiova și Pitești.

În România, ultimii ani au adus creșteri spectaculoase pe piața comenzilor de mâncare prin intermediul aplicaţiilor online și, prin urmare, nu este de mirare că a crescut și interesul celor care vor să lucreze într-un asemenea sistem. Prin urmare, haideți să aflăm împreună cât câștigă un curier care lucrează pentru Tazz by eMAG și de ce anume are nevoie pentru a desfășura această activitate.

În primul rând, ca sa devii curier pentru Tazz trebuie să ai la îndemână un mijloc de transport precum o mașină, un scuter sau o bicicletă. Poți alege să faci livrări și pe jos, însă este mai dificil și obositor, întrucât trebuie să te asiguri că poți duce comenzile în timp util și mâncarea trebuie să ajungă caldă la client. Bineînțeles, pentru a face asta trebuie să te țină picioarele, dar și spatele, având în vedere că ghizdanul în care vei livra mâncarea nu este nici gol prea ușor.

Livrând cu Tazz poți câștiga, potrivit anunțurilor de pe diferitele site-uri de joburi, între 3.000 de lei și 5.500 de lei net/lunar, însă nu e un secret că vei câștiga cu atât mai mult cu cât vei lucra mai mult.

Citește și: Ce salarii au angajații site-ului fashiondays.ro. Un programator poate ajunge și la 10.000 de lei pe lună

Ce alte beneficii are un curier

Printre avantajele acestui job se numără flexibilitatea programului, câștiguri raportate la performanță, precum și decontarea unei părți din combustibil. În plus, pentru a lucra ca livrator la Tazz nu ai nevoie nici de experiență și nici măcar de un CV.

Cât câștigă un curier care lucrează pentru Tazz
Cât câștigă un curier care lucrează pentru Tazz

Pe lângă salariul de bază, Tazz oferă curierilor săi și bonusuri de performanță pe săptâmână, care se schimbă destul de des la praguri și perioade.

Trebuie să știi, de asemenea, că baza de plată este de 15 lei pentru o comandă, la care se adaugă bacșisul. Livratorii care își desfășoară activitatea pentru Tazz by eMAG primesc același tips ca un curier la Glovo sau ca un curier la Bolt Food.

Având în vedere condițiile menționate mai sus, este evident că livrarea pe bicicletă este cea mai rentabilă, întrucât aceasta are cele mai reduse cheltuieli și costuri de întreținere. Pentru bicicletă nu ai nevoie nici de benzină/motorină, nici de CASCO sau RCA, iar de revizii costisitoare nici nu se mai pune problema.