Ce salarii au angajații site-ului fashiondays.ro. Un programator poate ajunge și la 10.000 de lei pe lună

Emanuela Pană 07.08.2021, 16:27
Ce salarii au angajații site-ului fashiondays.ro. Un programator poate ajunge și la 10.000 de lei pe lună

Schimbarea în industria de fashion a fost accelerată de contextul pandemic, orientând consumatorii către online și determinând necesitatea digitalizării brandurilor și a retailerilor. Fashion Days, cel mai mare retailer online de modă din România, a avut numai de câștigat în pandemie, numărul produselor comandate crescând cu peste 60% comparativ cu cele 12 luni aferente perioadei preCovid. Află, în continuare, cât câștigă angajați ai site-ului fashiondays.ro, ținând cont că un programator poate ajunge și la 10.000 de lei pe lună .

Ce salarii au angajații site-ului fashiondays.ro

COVID duce vânzările Fashion Days în România la un alt nivel. Vorbim despre o sumă de peste 100 de milioane de euro și o creștere a veniturilor nete cu peste 60% față de 2019.

Fashion Days, cel mai mare retailer online de modă din țara noastră, parte a grupului eMAG, a înregistrat anul trecut, pe piața locală, venituri nete de 510 milioane de lei (105, 4 milioane de euro), în creștere masivă față de anul 2019, intenționând să devină în umrătorii trei ani liderul întregii piețe locale de profil, împreună cu eMAG Fashion, depășind grupurile Inditex (Zara) și H&M.

Anul trecut, închiderea mall-urilor și reticența consumatorilor de a mai cumpăra din magazinele fizice a determinat o creștere mare a cererii pentru comenzile online de haine. Pe cale de consecință și ca urmare a pandemiei, Fashion Days a avut venituri nete, fără TVA, de 710 milioane lei pe cele trei piețe în care activează (România, Bulgaria și Ungaria). Din această sumă, României îi revin 510 milioane lei.

Fashion Days România cu eMAG Fashion fac, împreună, peste 690 milioane lei și ca atare, cel puțin de la începutul pandemiei, grupul nostru (Dante, care deține eMAG și Fashion Days – n.r.) este în acest moment pe locul 3 pe întreaga piață de fashion din țară, dupa Inditex și H&M, cu o dublare de cotă de piață în 2020 față de 2019“, declara Robert Berza, General Manager Fashion Days, potrivit profit.ro.

În aceste condiții, poate vă întrebați cât câștigă un angajat al site-ului fashiondays.ro. Ei bine, salariile diferă în funcție de criterii precum experiența în domeniu, abilități, disponibilitatea pentru un program de lucru flexibil și, bineînțeles, de poziția ocupată.

Citește și: Cât câștigă un angajat Metrorex și ce sporuri se adaugă. Salariile sunt mari

Un programator poate ajunge și la 10.000 de lei pe lună

Spre exemplu, un Content Editor cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an câștigă undeva în jurul sumei de 2.000 de lei, în timp ce un Programator Web poate pleca acasă, la sfârșit de lună, cu nu mai puțin de 10.000 de lei în buzunar sau, mai bine zis, pe card.

Cât câștigă angajații site-ului fashiondays.ro
Cât câștigă angajații site-ului fashiondays.ro

Un SEO Specialist angajat full time, cu o vechime în domeniu de mai puțin de un an, este remunerat cu suma de 6.500 de lei lunar/net, în timp ce un QA Engineer cu o experiență de doi ani primește un salariu lunar de 4.500 de lei.

6.500 de lei câștigă și un IT Analyst cu o experiență în domeniu de 6 ani, iar unele dintre cele mai mici lefuri le revin persoanelor angajate pe postul de Operator Recepție, care primesc un salariu lunar net de 1.400 de lei, la care se adaugă tichete de masă de 300 de lei pe lună și bonusuri în valoare tot de 300 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...