Câți bani poate să câștige într-un an cel mai bun vlogger din România. Mărtutirisiri uimitoare făcute de Matei Dima alias BRomania

Redacția IMPACT 06.08.2020, 15:02

Industria de vlogging din România a luat deja amploare de câțiva ani, modificând substanțial tipul de conținut preferat de adolescenți și de tineri, în mediul online. Cei care „aderă” în acest domeniu pot ajunge să încaseze venituri substanțiale din această ocupație.

Cât încasează aproximativ BRomania din activitatea sa ca vlogger, într-un an

BRomania, cunoscut drept personajul care a adus celebrele VINE-urile în România și a sketch-urilor (acele clipuri scurte de până în 15 secunde în care este prezentată, o situație sau un personaj, de obicei comic). În spatele acestui personaj stă Matei Dima, un tânăr în vârstă de 33 de ani care a studiat actoria în Statele Unite și care a adus concepte originale în România, în materie de conținut video. Pe lângă vlogging, BRomania a devenit celebru în România și prin prisma show-urilor de stand-up pe care le-a susținut în toată țara.

Într-un interviu recent acordat în cadrul unei emisiuni la Pro TV, că într-un an bun poate ajunge să facă și peste 150.000 de euro pe an, cu proiecte din YouTube, însă și cu investiții în aparatură și forță de lucru.

„Dacă ai mixa, să zicem că ești și youtuber, și faci bani și din Youtube, dacă faci și câteva campanii bune pe an, cred că poți să faci peste 150.000 de euro pe an, dar cheltuielile sunt foarte mari. Adică oamenii să nu înțeleagă că suma asta îți intră ție într-un buzunar și poți să-ți iei un apartament pe an.

Pentru că, de exemplu, la mine cheltuielile sunt imense. Am o echipă, am editor, am echipament. Mă rog, la mine nu pot să dau un exemplu foarte mare, pentru că eu am avut norocul să încep să fac lucrurile la altă scară, ca să zic așa. Adică pot să fac o serie întreagă pe care o filmez în câteva zile- „La seral, care a avut succes pe net, m-am băgat în filme ”, a spus BRomania.

Matei Dima a jucat și în producții celebre în România printre publicul tânăr precum 5GANG: Un altfel de Crăciun (2019), dar și Miami Bici (2020), ce mai populară comedie din ultimii ani, cu încasări record în primul weekend de la lansare.

Urmăriți Impact.ro și pe