Pitești: Veste genială de la Automobile Dacia! A prelungit pe 10 ani contractul de închiriere pentru Industrial Park. Globalworth, deţinătorul proiectului, a făcut anunțul oficial

Elena Avramescu 02.02.2021, 11:29
Pitești: Veste genială de la Automobile Dacia! A prelungit pe 10 ani contractul de închiriere pentru Industrial Park. Globalworth, deţinătorul proiectului, a făcut anunțul oficial

Veste genială de la Automobile Dacia. Automobile Dacia este, fără îndoială, cel mai mare producător auto român, iar acum vine cu o veste excelentă, după ce şi-a prelungit pentru următorii zece ani contractul de închiriere pentru cei 69.000 mp ocupaţi în Piteşti Industrial Park. Anunțul a fost făcut marţi, de Globalworth, deţinătorul proiectului, într-un comunicat de presă.

Veste genială de la Automobile Dacia

Automobile Dacia este localizat în Oarja, judeţul Argeş, la 10 km de Piteşti, pe autostrada A1 și organizează şi implementează procese specifice pentru logistica post-vânzare a pieselor şi accesoriilor auto în Piteşti Industrial Park începând din anul 2010. Este dezvoltat pe o suprafaţă totală de 16,2 hectare și a primit o certificare Green Edge, ceea ce dovedește interesul companiei pentru economiile de utilităţi şi dezvoltarea verde, adăugând astel valoare experienţei chiriaşilor.

În plus faţă de colaborarea logistică, în 2019, Globalworth a început o colaborare pe termen lung cu grupul francez şi în sectorul de birouri, oferind-i o soluţie optimă de spaţiu de birou. Sediul companiei din România, Renault Bucharest Connected, situat în partea de vest a Bucureştiului, se întinde pe o suprafaţă de 58.000 mp şi include spaţii de birouri şi un centru de design. Renault Bucharest Connected are acces excelent, fiind situat în apropierea rutelor de transport public care deservesc întregul Bucureşti. Clădirea oferă, de asemenea, acces uşor la Piteşti Industrial Park şi la Centrul Tehnic Titu, prin autostrada A1, a declarat compania imobiliară.

Veste geniala de la Automobile Dacia
Automobile Dacia

Se pare că tranzacţia cu Automobile Dacia este cea mai mare din portofoliul Globalworth Industrial în 2020. Portofoliul Globalworth Industrial se întinde pe o suprafaţă de 233.098 mp, în mai multe zone din România, precum Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti. Printre proiectele companiei găsim Piteşti Industrial Park, Chitila Logistics Hub, Constanţa Business Park şi Timişoara Industrial Park.

La data de 30 iunie 2020, portofoliul companiei înregistra o valoare de aproximativ 3 miliarde de euro, iar 94,4% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 700 de companii naţionale şi multinaţionale.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...