Câți bani încasează pentru o oră de spectacol unul dintre cele mai longevive cupluri de umoriști din România. „Trebuie să existe și prietenie”

Anca Manolica 27.09.2022, 19:30
Câți bani încasează pentru o oră de spectacol unul dintre cele mai longevive cupluri de umoriști din România. „Trebuie să existe și prietenie”

Romică Țociu și Cornel Palade formează printre cele mai cunoscute, longevive și iubite cupluri de actori din România. Comedia este la ea acasă atunci când cei doi sunt invitați la un spectacol. Se completează perfect și fac o echipă foarte bună, fiind parteneri de mai bine de 33 de ani. Iată câți bani cer pentru o oră de spectacol.

Câți bani încasează Romică Țociu și Cornel Palade pentru o oră de spectacol

Romică Țociu (60 de ani) și Cornel Palade (69 de ani) formează unul dintre cele mai longevive cupluri de umoriști din România, fiind colegi de scenă de mai bine de 33 de ani. Acest lucru le-a sudat extrem de bine relația, fiind astăzi doi dintre cei mai cunoscuți oameni de comedie de la noi din țară. Ei reușesc de fiecare dată să aducă un zâmbet pe buzele tuturor.

Cei doi actori merg nu numai la spectacole de teatru sau emisiuni împreună, ci fac și spectacole la evenimente private. Invitat în cadrul unei emisiuni televizate, prietenul fostului concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a mărturisit ce tarif percep pentru o oră la un eveniment susținut de cei doi.

Romică Țociu și Cornel Palade
Romică Țociu și Cornel Palade

Romică Țociu: „Trebuie să existe și prietenie”

Romică Țociu și Cornel Palade s-au cunoscut acum mai bine de 33 de ani, iar de atunci au devenit cei mai buni prieteni și se poate spune că sunt de nedespărțit. Deși au mai existat și mici certuri, acestea nu au fost niciodată legate de bani. De altfel, Romică Țociu a amintit și despre unele momente în care nu au perceput niciun ban pentru evenimentele la care au luat parte, mai ales când era vorba despre prieteni.

„Nu luăm 3.000 de euro pe două ore, luăm 3.000 de euro pentru o oră. Nu intrăm în detalii. Mai există și prieteni în viață, există oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, care nu trebuiesc uitați. Pentru că, la vremea aia, când nu aveam de nici unele, te chemau, reușeau să te ajute cu o chestie, după care am ajuns și noi cine am ajuns și și-au căsătorit fetele, copiii.

Cum era să cer bani unor oameni care te ajută? Unor oameni care, atunci, fără niciun gând și fără să insiști, s-au pus în slujba ta? Și, de foarte multe ori, ne-am dus la foarte multe evenimente pe prietenie, pentru că mai trebuie să existe și prietenie, nu numai bani. Banii nu sunt totul. Câteodată, pentru o mie de euro, să legi o prietenie superbă, nu se face să-i ceri”, a dezvăluut Romică Țociu, la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Chiar dacă suma este una destul de mare pentru mulți, prezența celor doi la orice eveniment nu va trece neobservată, invitații având parte de o distracție pe cinste.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...