Câţi bani cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru un program de 2 ore. Suma nu e deloc mică

Stan Filon 22.02.2022, 15:49
Câţi bani cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru un program de 2 ore. Suma nu e deloc mică

S-a aflat acum câţi bani cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru un program de 2 ore. Chiar dacă suma este una destul de mare, prezența celor doi la orice eveniment nu va trece neobservată, iar invitații vor trăi o experință greu de uitat, deorece actorii sunt printre cei mai cunoscuți comedianți din România. Pe unde merg ei, este clar că se lasă cu râs și voie bună.

Iată câţi bani cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru un program de 2 ore

Romică Țociu și Cornel Palade formează printre cele mai cunoscute cupluri de actori din România. Comedia este la ea acasă, când cei doi sunt invitați la o emisiune. Se completează perfect și fac o echipă foarte bună, asta deoarece și în afara scenei sunt foarte buni prieteni.

Joacă pe aceleași scene de zeci de ani, iar acest lucru le-a sudat și mai bine relația. Cei doi actori merg nu numai la spectacole de teatru sau emisiuni împreună, ci oferă și spectacole la evenimente private. Acum s-a aflat tariful cerut de cei doi mari actori  pentru un show de 2 ore. Potrivit cancan.ro, cei doi actori vor 2800 de euro pentru două ceasuri de glume și voie bună.

Iata cati bani cer Romica Tociu si Cornel Palade pentru un program de 2 ore
Iata cati bani cer Romica Tociu si Cornel Palade pentru un program de 2 ore

Cum s-au cunoscut cei doi actori

Drumurile celor doi actori s-au intersectat în urmă cu 32 de ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi mari actori au vorbit recent la podcastul lui Cătălin Măruță despre întâlnirea care le-a schimbat viața.

“Întâlnirea mea cu Cornel cred că a fost pusă la cale de Dumnezeu, pentru că lucrurile pe care le-am făcut împreună numai el le putea ticlui așa de bine, ca noi doi să fim împreună 32 de ani.  Eu cred în lucrul ăsta că am fost făcuți unul pentru celălalt”, a declarat Romică Țociu.

“Eram la Teatrul muzical din Galați, iar colegul meu de scenă, Gigi Panainotol, m-a dus la clubul CFR din Galați, unde era un spectacol. Cel mai mult mi-a plăcut de el (Romică), era haios. Era ce îmi trebuia mie. Mi-a plăcut, am vorbit cu Romică și a doua zi am aranjat să vină la teatru. Eu știam că dacă el vine, viața mea se schimbă și așa a fost. Mi s-a schimbat orizontul, am o altă perspectivă, aveam altă stare, era energia aia de care aveam nevoie. El venea din altă lume. Un om e o lume, doi oameni sunt trei lumi. Și lumea mea cu lumea lui, s-au întâlnit și am făcut lumea noastră”, a povestit Cornel Palade.

Cei doi au devenit rapid și buni prieteni și de atunci așa au rămas. Au recunoscut că au mai apărut și mici certuri, însă niciodată de la bani. Reușesc însă de fiecare dată să se împace și să meargă mai departe.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...