EXCLUSIV

Câți bani face Radu Pietreanu dintr-un spectacol de umor. Fostul partener de scenă al lui Garcea este extrem de solicitat în această vară. Exclusiv

Alexandru Catalan 15.06.2022, 19:00
Câți bani face Radu Pietreanu dintr-un spectacol de umor. Fostul partener de scenă al lui Garcea este extrem de solicitat în această vară. Exclusiv

Cunoscutul umorist Radu Pietreanu, fostul partener de scenă al lui Mugur Mihăescu la sute de spectacole, dar și emisiuni de televiziune marca „Vacanța Mare”, are la cei 58 de ani ai săi, o mare căutare în rândul celor care apreciază umorul de bună calitate.

Câți bani face Radu Pietreanu dintr-un spectacol de umor

Mai ales că a și reușit să depășească una dintre cele mai negre perioade ale sale, cea în care a aflat că trebuie să se lupte cu cancerul. El a fost diagnosticat cu cancer la plămâni, iar cumplita boală a trebuit tratată în Turcia. Alin Oprea, fosta jumătate a Trupei Talisman, devenit în ultimii ani un cunoscut impresar în materie de show-uri de foarte bună calitate, spune că Pietreanu a rămas un „cap de afiș” extrem de atrăgător pentru marele public. El a lăsat să se înțeleagă că e foarte bucuros de revenirea fostului său coleg, care din cauza bolii și-a suspendat vara trecută toate aparițiile. De altfel, Radu Pietreanu a mărturisit recent, în podcastul lui Micutzu că nu s-a putut împăca cu ideea că boala îi răpise inclusiv bucuria întâlnirii cu fanii.

„M-am dus la tratamente, m-am făcut bine. Aflasem de boala în vară. Prin octombrie m-am făcut bine. Am pus mâna pe chitară după trei săptămâni, deși am zis că nu mă mai interesează scena. (…) Mai mult de 20 de minute nu rezistam pe scenă. Încet, încet, mi-am revenit, am reînceput turneele. De fapt, asta mă ține în viață, energia pe care am dezvoltat-o de-a lungul vieții. Liniștea aia pe care am simțit-o atunci, imediat după ce am realizat cu ce boală mă lupt, nu e bună. Liniștea aia arată că ai ieșit din scenă, ai ieșit din rol, ai ieșit din viață. Trebuie să faci ceva”, a declarat cu acea ocazie Pietreanu. El a mai spus tot atunci că lupta cu nemiloasa boală l-a făcut să slăbească cel puțin 30 de kilograme.

Cati bani face Radu Pietreanu dintr-un spectacol de umor
Cati bani face Radu Pietreanu dintr-un spectacol de umor

Este foarte dorit de televiziuni

Acum însă, soarele a răsărit iar pe strada acestuia. „Cine-l vrea, trebuie să se grăbească deja ca să-l antameze! Chiar are cereri ca lumea în vara asta! L-au ajutat și aparițiile astea la seria de emisiuni iUmor, acolo unde a făcut niște momente senzaționale”, a precizat Alin Oprea pentru impact.ro.

El spune că ține foarte mult la Radu Pietreanu, care e o persoană deosebită, nu doar „un brand” în ochii spectactorilor. „Mi se pare cel mai mișto. Face așa, un echilibru între umorul vechi, modelul vechi, cel clasic, al greucenilor, și stand-up comedy ăsta nou, dar nu intră în vulgar, în zona asta sensibilă. El nu intră în fazele astea. Poate doar așa, un pic, atinge niște faze. Și e foarte tare! Mie mi se pare cel mai bun, dar admit că sunt subiectiv”, a adăugat același Alin Oprea.

Impact.ro a încercat să afle și de la cunoscuta vedetă în ce măsură va încerca în această vară să-și ia revanșa și să participe la o serie de spectacole estivale, în special în zona Litoralului, așa cum obișnuia în vremurile bune. Radu Pietreanu a preferat însă să păstreze misterul asupra viitoarelor sale decizii profesionale, precizând că nu știe în ce măsură va da curs invițațiilor. „Nu am încă un text pentru un anume spectacol și nu am luat nicio decizie. Vom vedea!”, a indicat Radu Pietreanu, care a adăugat doar că primește „multe invitații de la presă și televiziuni”, pe care a preferat să le amâne.

Pe de altă parte, cei care doresc să-l includă pe celebrul umorist pe afișul spectacolelor lor, trebuie să știe că tariful lui Radu Pietreanu variază între 1.000 și 1.500 de euro, dar poate depăși și pragul a 2.000 de euro. Pentru prieteni buni sau pentru un număr mare de spectacole, tariful însă poate scădea și sub 1.000 de euro, în funcție de cerințe și disponibilitatea vedetei.

Urmăriți Impact.ro și pe