Câți bani costă cel mai accesibil Ferrari care se poate cumpăra în România. Ai 7 ani de mentenanță inclusă

Diana Dumitrache 29.07.2020, 15:21

A conduce un Ferrari este, pentru cei mai mulţi dintre şoferi, una dintre cele mai mari dorinţe. Visul poate deveni realitate mult mai uşor acum. Iată câţi bani costă cel mai accesibil Ferrari care se poate cumpăra în România!

Ce sumă scoţi din buzunar pentru cel mai ieftin Ferrari

Deşi producătorul autoturismelor de lux nu a fost, de-a lungul timpului, foarte permisiv cu clienţii săi, se pare că lucrurile se schimbă. Până acum, condiţia pe care trebuia să o îndeplineşti, în primul rând, pentru a cumpăra un Ferrari era să mai fi avut în trecut un model de-ale lor. Pentru prima dată în istorie, lista de aşteptare a dispărut. Modelul ROMA a fost prezentat oficial în România, iar preţul standard al acestuia este cât se poate de decent pentru o asemenea maşină – 165.000 Euro + TVA.

Astfel, Ferrari oferă şansa celor care au visat ani la rând să deţină o asemenea bijuterie să transforme dorinţa în realitate. Desigur, fiecare model poate fi individualizat atât la nivelul detaliilor exterioare cât și la interior conform cerinţelor clientului.

Câți bani costă cel mai accesibil Ferrari care se poate cumpăra în România. Ai 7 ani de mentenanță inclusă
Câți bani costă cel mai accesibil Ferrari care se poate cumpăra în România. Ai 7 ani de mentenanță inclusă

Ai 7 ani mentenanţă gratuită şi 3 ani garanţie. Programul extins acoperă întreţinere regulată pentru primii șapte ani de viață ai mașinii, fiind un serviciu exclusiv care le oferă clienților certitudinea că mașina lor este menținută permanent la nivelul optim, scriu cei de la AutoExpert.ro.

Cea mai valoroasă maşină din lume

Dacă suma de mai sus vi se poate părea enormă, staţi să aflaţi cât a plătit un client pentru cel mai scump autoturism din lume. Un Ferrari din 1963, unul dintre cele 36 de modele existente în toată lumea, a fost vândut pentru imensa sumă de 70 de milioane de dolari. Acesta este considerat a fi cel mai mare preţ plătit vreodată pentru o maşină! E vorba de un model Ferrari 250 GTO care a câştigat Tour de France Automobile în anul 1964 şi a ajuns pe locul patru la Le Mans.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...