VIDEO EXCLUSIV

Câți bani cheltuie Otilia Bilionera pe haine. „Acesta este cel mai scump articol vestimentar. L-am purtat de două ori!”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 16.09.2022, 17:42
Câți bani cheltuie Otilia Bilionera pe haine. „Acesta este cel mai scump articol vestimentar. L-am purtat de două ori!”. VIDEO EXCLUSIV

Otilia Bilionera deține o garderobă variată, în care se găsesc atât outfit-uri extrem de scumpe, cât și articole vestimentare sub 100 lei. Artista nu face investiții colosale în haine de brand. „Nu sunt genul care să dau mulți bani pe haine, sunt niște cârpe, indiferent că e brand sau nu, tot cârpă e”, a precizat Otilia Brumă pentru Impact.ro.

Câți bani dă Otilia Bilionera pe haine

Otilia Bilionera investește bani în produse cosmetice și haine, inclusiv costumații de scenă, dar sumele nu sunt exorbitante. Și totuși în garderoba artistei există anumite outfit-uri speciale, care sunt foarte scumpe. Nu sunt achiziționate de ea, ci primite.

„Nu sunt genul care să dau mulți bani pe haine, sunt niște cârpe, indiferent că e brand sau nu, tot cârpă e. Cred că am o salopetă cu pietre Swarovski, care valorează vreo 9000 de euro, dar e lucrată toată din pietre Swarovski. Nu am dat bani pe ea, am primit-o. Am purtat-o de două ori, că nu pot să o port de mai multe ori, o data a fost când am câștigat în Hamburg premiul pentru cea mai bună artistă din Balcani. Am și rochie la 70 de lei, pe care o port uneori”, a declarat, pentru Impact.ro, Otilia Bilionera.

Cum se îmbracă Otilia Bilionera la concertele din țările arabe

Cântăreața este adepta costumațiilor îndrăznețe, atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă. Otilia Bilionera face excepție doar în țările arabe, unde stilul ei vestimentar este mai cuminte.

„Țările arabe plătesc cel mai bine la concerte și apoi Turcia. Da, acolo schimb costumele, nu încât să te acoperi, pentru că totuși ești un artist european, international, dar cât de cât încerc să respect și tradiția lor, pentru că ești strain la ei în țară și trebuie să le respecția cultura. Cum să-mi impună ceva mie? Că nu mai vin! Dar dau cumva de înțeles și atunci au dreptate. Mă gândesc și eu că nu pot să mă duc chiar în fundul gol, când femeile vin acoperite la mine la concert. Port salopete, în general sunt chestii tot pe corp, mulate, care să-ți arate formele, dar să nu se vadă piele, important este să nu se vadă piele”, a declarat, pentru Impact.ro, Otilia Bilionera.

Otilia Bilionera lansează o piesă în limba română

Otilia Bilionera se bucură de succes în străinătate, concertele ei fiind mai mult în afară. Cu toate acestea, artista urmează să lanseze și o piesă în limba română.

„Am călătorit foarte mult în ultima perioadă, am avut filmări, ședințe foto. Scot și eu o piesă în română, am zis să mai fac ceva pentru publicul de aici din țară, să cânt ceva în limba maternă. Piesa e compusă de mai mulți compozitori, nu sunt atât de cunoscuți, dar sunt foarte talentați. Este o piesă de dragoste, un pic cam tristă ce-i drept. Am zis să mai fac și ceva de genul, să fac o melodie care să-mi pună cât de cât vocea în valoare, pentru că eu mereu cânt numai dârla, dârla”, a povestit, pentru Impact.ro, Otilia Bilionera.

Otilia Bilionera
Otilia Bilionera

Își încarcă bateriile în Turcia

Otilia Brumă nu e genul de artist care se împarte între concerte și evenimente private.

„Majoritatea concertelor mele se desfășoară cu public numeros, nu sunt genul de artist care să cânte la nunți, la botezuri, la petreceri private. Genul muzical nu e așa încât să favorizeze aceste petreceri. La petreceri se ascultă muzică mai balcanică, manele, stilul meu este dance pop, nu mă încadrez”, ne-a spus ea.

După o vară plină, în care și-a onorat contractele, cântăreața își ia săptămâna viitoare o pauză, pentru a se relaxa în Turcia. Destinația nu e aleasă întâmplător, mai ales că un turc și-a tatuat numele ei pe mână și e îndrăgostit de ea. „Ultimul concert îl am pe 23 septembrie. Plec de pe 22 septembrie, am un concert și după aceea vacanță în Bodrum”, a conchis ea.

Urmăriți Impact.ro și pe