Câți bani câștigă un cerșetor din Constanța. “Mai mulți ca tine fac!”. Suma impresionantă la care ajunge la finalul zilei

Andrei Cezar 27.07.2020, 14:51
Câți bani câștigă un cerșetor din Constanța. “Mai mulți ca tine fac!”. Suma impresionantă la care ajunge la finalul zilei

E vară, iar stațiunile de pe Litoral sunt pline de turiști. Astfel că pe lângă hotelieri și patronii de terase, cei care câștigă sume consistente sunt… cerșetorii. Multă lume s-a întrebat cât adună un cerșetor care ”acționează” la semafor într-o zi obișnuită. Suma este una incredibilă. Iată poveste unui astfel de bărbat care a reușit să-l lase mut de uimire pe unul dintre șoferii căruia șoferul căruia îi ceruse bani.

Sumele impresionante pe care le câștigă cerșetorii în Constanța

Un bătrân din Constanța l-a șocat pe un șofer la semafor. Într-o scurtă discuție, cei doi ajung să vorbească de sumele câștigate de cerșetor în timpul unei zile. Ca să arate cât de bine îi merge, bărbatul îi arată șoferului un teanc de bani, ce-i drept, majoritatea bancnotelor fiind de un leu. Mai mult decât atât, într-un moment de grandoare excesivă, cerșetorul îi spune bărbatului de la voan să îi dea o țigară, în schimbul căreia îi oefră doi lei. ”Îți dau doi lei, da-mi o țigară.”

În timpul discuției, bătrânul recunoaște că are de-a face des cu oamenii legii care îl prind, însă neavând cum să-l pedepsească decât cu o amendă, sunt nevoiți să-i dea drumul. Cerșetorul nu pare deranjat de contravenție.

”Mi-au dat drumul, am dat declarații de unde sunt. Mi-au dat cinci milioane amendă. Eu am cinci milioane pensie, îmi opresc din pensie.”

A câștigat 1.200 de lei într-o zi

La un moment dat, cerșetorul l-a șocat pe șofer când i-a dezvăluit suma pe care o câștigă el într-o zi obișnuită de vară.

”- Dă-i dracului! (injurii aduse polițiștilor care l-au prins – n.r.) Zece milioane (1.000 de lei – n.r.) am făcut. Ieri am făcut 12 (1.200 de lei – n.r.)

– 12 milioane ai făcut?!

– Da, da! Am luat și un milion și 500 (100 de lei și 50 de lei – n.r.). Mai mult ca tine fac. Cât iei tu într-o lună eu iau în două zile.”

Filmulețul a fost postat pe pagina de Facebook a Primăriei din Cosntanța.

Cât câștigă un cerșetor la Constanța? 1.200 de lei pe zi!!! Spuneți STOP cerșetoriei!

Cât câștigă un cerșetor la Constanța❓1.200 de lei pe zi‼️Spuneți #STOP cerșetoriei!“Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană”, spunea Gheorghe Dinică în “Filantropica” lui Nae Caranfil.Se pare că la Constanța se spun multe povești iar concetățenii noștri sunt generoși cu cerșetorii.Un astfel de… „povestitor“ relatează într-o înregistrare cu camera ascunsă cum câștigă chiar și 1.200 de lei pe zi.„Mai mult ca tine fac”, îi spune șoferului, căruia îi flutură teancul de bani prin față. Nepăsător pentru că doar ce primise o amendă de 500 de lei, cerșetorul încheie dialogul transmițându-i constănțeanului: “Cât iei tu într-o lună, eu fac în două zile”.Doar în ultima lună colegii noștri din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 70 de sancțiuni, în cuantum de 9.500 lei.Facem apel la constănțeni și turiști ca în cazul în care observă astfel de persoane care apelează la mila publicului să sune cu încredere la numerele de telefon ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța, 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.#PrimariaConstanta#STOPcersetoriei

Publicată de Primăria Constanța pe Duminică, 26 iulie 2020

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI