Câți bani câștigă, de fapt, o casieră de la Mega Image cu tot cu bonusuri și bonuri de masă

Daria Petrescu 07.01.2020, 12:02
Câți bani câștigă, de fapt, o casieră de la Mega Image cu tot cu bonusuri și bonuri de masă

Mega Image este un lanț de supermarketuri şi magazine de proximitate din România. Sute de angajaţi îşi desfăşoară activitatea în astfel de magazine, în Capitală şi în alte oraşe din ţară.

Câți bani câștigă, de fapt, o casieră de la Mega Image

O casieră la Mega Image câştigă între 1600 şi 1900 de lei, la care se adaugă bonusurie lunare. Salariul primit de angajată se oferă şi în funcţie de experienţă.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga anul trecut, un salariu lunar net de aproximativ 1.900 de lei.

De asemenea, se adăuga un bonus de 60 de lei pe lună şi tichete de masă de 280 de lei.

Mega Image este un lanț de supermarketuri şi magazine de proximitate din România
Mega Image este un lanț de supermarketuri şi magazine de proximitate din România

Salariile au crescut în ultimii doi ani

Un casier și lucrător comercial angajat full time în București în august 2017, cu o experiență de 2 ani, câștiga un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în București în anul 2017, câștiga în 2017 un salariu net de 1.200 de lei. Asta doar dacă avea o experiență în domeniu de mai puțin de un an.

Şeful de departament angajat full time în București, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Lucrător comercial angajat full time în București în august 2017,  câștiga un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un șef de tură angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2016 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

În această perioadă, lanțul de supermarketuri Mega Image face angajări mai multe orașe din România, pe poziții foarte diverse: lucrător comercial, casier, consilier clienți, inspector resurse umane, coordonator securitate, operator calculator, șef departament, vânzători panificație / mezeluri, manager etc.

Despre Mega Image

Mega Image este un lanț de supermarketuri si magazine de proximitate din România, fondat în București în 1995. În anul 2000, Mega Image a fost cumpărată de grupul belgian Delhaize Group.

În anul 2008, Mega Image a achiziționat cele 14 magazine La Fourmi, pentru suma de 18,6 milioane euro.

Fostele supermarketuri La Fourmi sunt situate în București și au fost transformate în Mega Image până la finalul lui 2009.

Grupul Delhaize, proprietarul Mega Image, a achiziționat în 2009, cele patru supermarketuri Prodas din București.

În martie 2011, Mega Image a mai deschis două noi magazine, unul în București, iar al doilea în Comarnic.

În aprilie 2013, Mega Image era cel mai mare lanț de supermarketuri din România, cu o rețea care cuprindea 209 magazine în:

– București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe, sub mărcile Mega Image (139) și Shop&Go (70)

Urmăriți Impact.ro și pe