Polițiștii din București au făcut o descoperire șocantă! Ce au găsit într-o mașină de pe Centură. Valorează sute de mii de euro

Polițiștii din București au făcut o descoperire șocantă

Polițiștii de la Rutieră au organizat un filtru pe Centura Bucureștiului, unde au oprit mai mulți șoferi pentru verificări de rutină. Însă, oamenii legii au avut parte de o surpriză de proporții. Ce au găsit polițiștii în bortbagajul unui autovehicul?

Captură uriașă de droguri făcută de polițiștii de la Rutieră: ”Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 587.000 euro”

Oamenii legii au desfășurat pe data de 27 noiembrie, un control asupra unui autoturism care circula pe Centura București, astfel au descoperit că șoferul transporta în portbagaj cannabis, heroină și cocaină.

Captură uriașă de droguri făcută de polițiștii de la Rutieră

Captură uriașă de droguri făcută de polițiștii de la Rutieră

”La data de 27.11.2019, în jurul orelor 09:30, organele de poliție rutieră, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un autoturism, pe Şoseaua de Centură a municipiului Bucureşti, respectiv la intersecţia DN3 cu DNCB, județul Ilfov, condus de către inculpatul B.S.V. În urma efectuării controlului asupra autoturismului, organele de poliţie au găsit în portbagajul autoturismului cantitatea totală de 25 kilograme cannabis, 1,5 kilograme heroină, 37 grame cocaină. Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 587.000 euro, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

În aceeași zi, procurorii DIICOT au organizat o acțiune de prindere în flagrant pe raza orașului Voluntari a concubinei șoforului oprit pe Centura București. Polițiștii au găsit în mașina femeii două genți de voiaj pline cu cannabis, cocaină și două pistoale încărcate. Ulterior, DIICOT a făcut percheziții și la domiciliul celor doi, unde au mai găsit 22 de kg de cannabis, 300 de grame de cocaină, 47 de cartușe cu glonț deținute ilegal, 9 telefoane mobile și 73.350 de lei, 11.400 de euro, 1.000 GPB și 500 USD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI