EXCLUSIV

Câți bani au strâns vedetele din România pentru copiii cu autism. Cabral a scos cel mai mult. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 18.05.2022, 18:50

Aproape 35.000 de euro. Atât au strâns 15 dintre cele mai cunoscute vedete ale showbizului autohton pentru ca 100 de copii cu autism din România și Ucraina să aibă parte în această vară de o perioadă de tabără de neuitat. Una în care să aibă parte și de instructori specializați, dar și ocazia de a se distra, așa cum numai ei știu să o facă, timp de trei zile.

Cu ajutorul celor de la Artmark și Asociația Help Autism, Cabral, Cătălin Botezatu, Mihai și Elwira Petre, Smiley, Andi Moisescu, Anna Lesko, Dan Bittman, Mircea Lucescu, Delia, Iulia Albu, Ana Maria Brânză, Micutzu, Cătălin Scărlătescu și Mihai Bendeac au fost de acord să-și ofere timp în compania celor ce au oferit în contrapartidă diverse sume de bani, în cadrul unei licitații online.

Cea mai mare sumă de bani cerută în licitație, 5.000 de euro, au fost acordați pentru a avea  ocazia de a naviga câteva ore bune pe Marea Neagră în echipajul lui Cabral. Al doilea cel mai „prețios target”, al licitației, 4.000 de euro, a fost și el bifat în schimbul unei rochii concepută special de Cătălin Botezatu.

Cel care a scos din buzunar cei mai mulți bani, 5.000 de euro, va face parte din echipajul lui Cabral de regată pe velierul „Tiago”, format din navigatori cu experiență, amatori entuziaști și îndrăgostiți de sailing, condus de Anda Alexandra, un skipper cu experiență.

Organizatorii susțin că depunerea banilor din partea câștigătorilor se face în câteva săptămâni

„Toate scopurile anunțate anterior au fost atinse, la prețurile de pornire în cadrul licitației. Momentul poate ușor surprinzător al licitației s-a derulat atunci când a venit momentul lecțiilor de dans oferite de Elwira și Mihai Petre. Aici am avut mai mulți doritori”, a precizat pentru impact.ro Alina Panico, PR Manager al Artmark.

Mihai Petre si Elwira

La rândul său, Mihai Petre s-a arăta încântat de faptul că lecțiile sale de dans s-au bucurat de o mare audiență. „Momentan suntem în concediu și plecați din țară. Vom discuta cu câștigătorii la finele lunii mai sau la începutul lunii iunie. Vom vedea exact ce vom decide să facem abia atunci”, a precizat la rândsul său pentru impact.ro Mihai Petre.

Fericiții câștigători vor beneficia de lecții de dans venite din partea lui Mihai și a Elwirei Petre, câștigători a șase titluri de campioni naționali, dar și cea dintâi pereche de dansatori sportivi din România clasată în top 50 World Ranking List și finaliști de Cupă Europeană. Celebrii dansatori conduc prestigioasa Academie de Dans „Mihai Petre”, înființată în 2002.

Organizatorii au precizat că regulile lictației nu le permit să facă publice numele câștigătorilor. Pe de altă parte, cei ce au licitat și au câștigat vor trebui să depună banii necesari pentru contravaloarea „premiilor” obținute în conturi speciale, „în câteva săptămâni”.

De asemenea, și Smiley a atras suma propusă, 3.000 de euro, cineva având de acum ocazia de a petrece curând o oră alături de artist în studioul său de înregistrări.

Ca și în cazul lui Smiley, și Delia a reușit să-și asigure pentru 2.000 de euro compania unui fan căruia îi va fi permis accesul în culise la unul dintre spectacolele estivale ale îndrăgitei soliste.

Tot pentru 2.000 de euro, un microbist a intrat  în posesia unui tricou al celor de la Dinamo Kiev, cu semnătura lui Mircea Lucescu, unui dintre cei mai cunoscuți antrenori români.

Nu au trecut ignorate nici ocazia de a putea petrece câteva ore în culisele Teatrului de Comedie, alături de Mihai Bendeac.  Și nici șansa de a merge la o partidă de neuitat de pescuit alături de Dan Bittman. Și la Bendeac, și la Bittman, suma câștigătoare a fost de 2.000 de euro, în parte.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe