Câți bani au făcut Dorian Popa și Abi Talent din ultimul lor videoclip postat împreună pe Youtube

Daria Petrescu 15.08.2020, 17:46
Câți bani au făcut Dorian Popa și Abi Talent din ultimul lor videoclip postat împreună pe Youtube

În urmă cu aproape o săptămână, Dorian Popa și Abi Talent au lansat primul lor videoclip împreună. Piesa a avut peste un million de vizualizări, într-un timp record, spre surprinderea celor doi artiști. Sigur că, proiectul celor doi i-a surprins pe toți, mai ales că nimeni nu se aștepta la o așa colaborare. În plus, fanii i-au susținut și le-au propus deja să lanseze următoarea piesă împreună. Iată câți bani au făcut Dorian Popa și Abi, din ultimul lor videoclip postat pe Youtube.

Abi și Dorian și-au anunțat colaborarea încă din luna martie

În luna martie, Dorian Popa și Abi Talent au bătut palma pentru primul lor proiect împreună. Cei doi au postat atunci primele mesaje pe conturile de socializare. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, lansarea piesei s-a amânat. Astfel că, fanii au putut asculta piesa lor, abia în urmă cu aproape două săptămâni.

În doar 10 zile, melodia a avut 7.295.136 de vizionări pe Youtube. Drept urmare, și veniturile au fost pe măsură. Cei doi și-au rotunjit buzunarele, cel mai probabil cu câteva mii de euro.

După ce în primăvara acestui an au pus la punct unele detalii, ei au făcut o mică ședință foto și au publicat imaginile pe cintul de Instagram.  În timp ce cântărețul de 31 de ani a scris mesajul: “cookin’ w @1babyabi1 (n.r.: pregătind ceva cu Abi)”, iar noul său partener: “abi ❌ Dorian = s a terminat”, au fost mesajele transmise de cei doi.

Despre Dorian Popa

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Artistului îi merge din din plin atât pe plan personal, cât și profesional. Recent, acesta și iubita lui s-au mutat în casa mult visată, extrem de spațioasă și în care a investit 300.000 de euro. Construcția casei a început în 2007, însă artistul și iubita lui s-au mutat abia anul acesta în ea.

Dorian Popa și Claudia Iosif trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, însă până acum, cei doi nu au anunțat că vor să facă pasul cel mare. Recent, artistul a explicat de ce se teme să aibă copii.

„Nu ne-am planificat nimic, totul a venit super natural, am zis că această casă va dezvolta relaţia noastră cu siguranţă. Îmi este frică de ideea de copilaş nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al împlinirii relaţiei noastre…am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere. Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere.

Cred că este o chestie de laşitate într-un fel… Încă îmi e frică. Nu îmi dau seama. Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş.

Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a declarat Dorian.

Urmăriți Impact.ro și pe