Câți bani aruncă premierul Cîțu pe o pereche de adidași. Cea mai recentă apariție a atras toate privirile

Iancu Andreea 12.05.2021, 17:54
Câți bani aruncă premierul Cîțu pe o pereche de adidași. Cea mai recentă apariție a atras toate privirile

Premierul Florin Cîțu a surprins recent cu o apariție extrem de sportivă, după ce o vizită de lucru s-a transformat într-o activitate de recreere. Prim-ministrul a publicat o filmare în care își dezvăluie veleitățile de fotbalist, jonglând cu mingea, pe terenul de sport din cadrul unei școli din Satu Mare. Premierul Cîțu a reușit să stârnească reacții cu mișcările sale, dar și cu o pereche de adidași, care nu par să fie tocmai ieftini și pe care oficialul român i-a purtat în cadrul evenimentului.

Câți bani cheltuie premierul Cîțu pe o pereche de adidași. Oficialul român a stârnit reacții cu apariția sa

Primul ministru al României a fost surprins recent făcând mișcare în aer liber, în timpul unei vizite oficiale la o școală din Satu Mare. Florin Cîțu a lăsat deoparte fotoliul de la Palatul Victoria și a pornit prin țară, unde a vizitat mai multe centre de vaccinare, printre care și cel organizat în cadrul Liceului Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt” din Satu Mare. Oficialul român a ținut să precizeze că, de la 1 iunie, românii vor putea beneficia de o nouă relaxare privind măsurile din pandemie, dar a punctat și importanța continuării procesului de vaccinare, chiar înainte de a face o demonstrație de iubitor al sportului rege.

De la 1 iunie vor exista relaxări pentru toţi românii, indiferent de zonă. Să ţinem minte că această dată nu înseamnă relaxare totală, 1 august este al doilea pas pentru alte măsuri. Dar vreau să se înțeleagă foarte clar: relaxările depind de rata de vaccinare. Iar astăzi am vizitat un centru de vaccinare organizat la un liceu din Satu Mare. Vreau să văd cum decurge vaccinarea în toată țara. Și tot Guvernul trebuie să se implice. Succesul campaniei stă și la baza diminuării ratei de infectare și ne aduce mai aproape de normalitate, în etape. România, hai că se poate! #HaiCaSePoate #ÎmpreunaÎnvingemPandemia, a scris Florin Cîțu, pe contul său de Facebook.

Câți bani cheltuie premierul Florin Cîțu pe o pereche de adidași
Premierul a decis să se relaxeze după vizita oficială la un fotbal cu elevii

Oficialul român, jucând fotbal pe terenul de sport. Premierul a schimbat câteva pase cu elevii

După declarațiile oficiale, premierul a decis să facă puțină mișcare și profitând de faptul că purta o pereche de adidași, a intrat pe terenul de fotbal. Acesta și-a suflecat mânecile cămășii și a început să jongleze cu mingea, terminând cu un șut spre poartă, acolo unde un elev al liceului încerca să apere. Prim-ministrul a reușit să facă câteva schimburi de pase cu elevii și s-a bucurat alături de ei de vremea frumoasă.

Am avut un schimb de pase cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt”, după ora lor de sport. M-au alergat puțin băieții, a scris prim-ministrul pe Facebook.

Cât costă, de fapt, perechea de adidași purtată de Florin Cîțu

După publicarea clipului video, în care apare jucând fotbal alături de elevi, pe contul de Facebook al lui Florin Cîțu, mulți dintre internauți l-au felicitat pentru inițiativă, apreciând exemplul pe care oficialul român l-a dat elevilor.

Așa trebuie să arate normalitatea!

DOAMNEEEE BRAVA LUI!!?Iaca asa ar trebui sa fie politicienii! – firesti, omenosi, simpli. E CEL MAI CORECT POLITICIAN ,in fata caruia MA INCLIN?. SA VA DE DOMNUL MULTA SANATATE si sa rezistati in fata bestiilor care va ataca si nu va merita!!

Felicitări!, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Totuși, au existat și critici din partea altora, care și-ar fi dorit ca premierul să le explice tinerilor mai multe despre situația actuală și modul în care va evolua învățământul în sistem online. Gurile rele au ținut să remarce și perechea de adidași pe care premierul Cîțu a încălțat-o în cadrul vizitei, apreciând faptul că aceasta este una de firmă, care costă aproximativ 218 euro, adică puțin peste 1.000 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...