Câți bani are, de fapt, Andreea Bălan. Ce avere a strâns artista până la 36 de ani

Rădulescu Valentin 01.10.2020, 15:46
Câți bani are, de fapt, Andreea Bălan. Ce avere a strâns artista până la 36 de ani

Fosta vedetă a trupei Andre a muncit din greu până la vârsta de 36 de ani, dar chiar dacă a trecut plin clipe de neuitat, vedeta se poate mândri cu toate lucrurile pe care le-a făcut de-a lungul vieții. De curând s-a aflat și care este adevărata avere a artistei. Ce sume de bani a strâns Andreea Bălan?

Ce avere a strâns Andreea Bălan până la 36 de ani?

Se vede clar că artista a muncit din greu până la minunata vârstă de 36 de ani. Andreea Bălan are acum tot ce își dorește, o casă mare și luxoasă, mașini de lux și în curând poate își va reface și familia. Dar toate acestea nu au venit pe gratis, artista muncește din greu încă la o vârstă fragedă și nu a putut să își trăiască în totalitate copilăria.

Fosta soție a lui George Burcea locuiește acum într-o casă a cărei valoare ajunge până la jumătate de milion de euro. Pe lângă asta, artista mai deține și două apartamente de aproape 200.000 de euro, dar și trei mașini de lux. Andreea și-a putut permite toate astea, dacă ținem cont că un eveniment privat pornește de la prețul de 4.000 și poate ajunge la peste 17.000 de euro, scrie cancan.ro.

De-a lungul timpului, cântăreața îndrăgită de milioane de oameni a strâns sume mari datorită proiectelor la TV, din publicitate și din canalul de Youtube. Se vede că toată munca depusă până acum nu a fost în zadar pentru ea.

Câți bani are, de fapt, Andreea Bălan. Ce avere a strâns artista până la 36 de ani
Câți bani are, de fapt, Andreea Bălan. Ce avere a strâns artista până la 36 de ani

Andreea Bălan, în plin divorț cu George Burcea

După cum se știe, Andreea Bălan și George Burcea nu s-au putut separa încă oficial, iar acum urmează zile grele în instanță pentru amândoi. Andreea Bălan vrea să lupte până la capăt și să nu îi lase nimic fostului soț. Artista vrea să obțină custodia totală a celor două fete pe care le are cu actorul, Clara Maria și Ella Maya. Pe lângă asta, Andreea dorește ca tatăl lor să aibă un program strict de vizite.

„Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile și mașina, nu renunță la nimic”, se arată potrivit cancan.ro.

Dar totodată, nici George Burcea nu se lasă ușor și nu vrea să îi lase totul Andreei. Actorul a discutat deja cu un avocat și își pune la cale planul pentru atacul în instanță.

Urmăriți Impact.ro și pe