Câţi bani ar fi primit Traian Băsescu pentru vânzarea flotei. Acuzaţiile aduse fostului preşedinte

Stan Filon 11.05.2022, 13:47
Câţi bani ar fi primit Traian Băsescu pentru vânzarea flotei. Acuzaţiile aduse fostului preşedinte

S-a aflat câţi bani ar fi primit Traian Băsescu pentru vânzarea flotei României! Acuzațiile vin de la fostul coleg de partid al lui Traian Băsescu, Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP. Acesta îl acuză pe fostul președinte al României că a scos din arhive însemnările care vorbeau despre vânzarea flotei României, însă îi aduce aminte că nu a reușit să facă pierdute chiar toate documentele.

Iată câţi bani ar fi primit Traian Băsescu pentru vânzarea flotei

Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP, este decis să-l demaște pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, despre care spune că a vândut flota României și spune că are și probe. La 30 de ani de când flota României a dispărut pur și simplu, Radu Cristescu spune că are dovezi inclusiv de suma pe care Traian Băsescu ar fi pus-o în buzunar în anul 1992. Este una fabuloasă, pentru acele vremuri.

Fostul vicepreședinte al PMP i-a adus acuzații foarte grave lui Traian Băsescu printr-o postare făcută pe o rețea socială, în care îl acuză de faptul că se teme să nu fie „scuipat”, de aceea a dat în judecată SPP-ul, care a fost retras din paza sa, după ce instanța l-a declarat în mod oficial colaborator al Securității.

Iata cati bani ar fi primit Traian Basescu pentru vanzarea flotei
Iata cati bani ar fi primit Traian Basescu pentru vanzarea flotei

Cristescu spune că Băsescu nu a reușit să sustragă toate documentele care amintesc de vânzarea flotei

În plus, Cristescu vehiculează și suma pe care Traian Băsescu a încasat-o în schimbul flotei României. Fostul șef de stat ar fi câștigat nu mai puțin de 500.000 de dolari în urma tranzacțiilor, pe vremea când ocupa funcția de ministru al Transporturilor.

„Băsescule,

A trecut Săptămâna Mare, a trecut Pastele, a trecut și 1 Mai, iar tu nu ai catadicsit sa răspunzi! Astfel, ma văd nevoit sa arat romanilor cât de HOȚ ești…și asta e doar începutul! În altă ordine de idei, ca jigodie ce ești, dai in judecată SPP-ul și îți ceri privilegiile nemeritate…ai nevoie de pază. Îți e frică ca te scuipa lumea când ieși din casă, turnatorule?

Acum îți voi prezenta documentele, de unde reiese câți bani ai încasat din vânzarea FLOTEI și unde. 500.000 de dolari! De asemenea, voi prezenta lanțul infracțional al împrumutului de la Christiania Bank Oslo, de unde tu și acoliții tai ați furat sute de milioane de euro.

P. S. – degeaba ai dat ordin sa dispară documente din dosarul FLOTA, unele mai exista!

Reamintesc opiniei publice ca dosarul FLOTA contine 115 volume însumând 31.435 de pagini care demonstrează cum a furat Traian Băsescu FLOTA ROMÂNIEI. Ce zici Petroave, unde e locul tău?”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.

Reamintim faptul că Traian Băsescu și-a pierdut toate privilegiile de care se bucura, după ce instanța l-a declarat oficial „colaborator al Securității”. A rămas fără vila de protocol, dar și fără paza asigurată de SPP.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...