Câți bani ar fi cheltuit Cătălin Cazacu pe inelul de logodnă cu care a cerut-o pe Ramona Olaru. Vedeta nu s-a zgârcit deloc, suma e fabuloasă

Andra Daoud 04.09.2022, 16:28

Ramona Olaru i-a spus „Da” lui Cătălin Cazacu, în luna august, în timpul unei vacanțe în Grecia. Asistenta de la Neatza a primit inelul de logodnă și a publicat atunci imagini cu bijuteria pe Instagram. De atunci au apărut tot felul de speculații în jurul prețului plătit de Cazacu pentru inel și se pare că sportivul nu s-a zgârcit deloc.

Cât ar fi costat inelul de logodnă pe care l-a primit Ramona Olaru

După aproximativ un an de relație, Cătălin Cazacu și-a luat inima în dinți și este decis să renunțe la burlăcie. Sportivul a cerut-o în căsătorie pe Ramona Olaru, în timpul unei vacanțe romantice în Grecia, iar asistenta de la Neatza a spus „Da” fără să stea pe gânduri. Frumoasa blondă a primit un inel masiv, cu rubin și diamante, iar prețul a fost unul pe măsură.

Suma pe care se vehiculează că ar fi scos-o din buzunar Cazacu pentru superba bijuterie este de nici mai mult, nici mai puțin, decât 18.000 de euro. Cazacu a mers la sigur, pentru că știa exact ce fel de inel și-ar dori iubita lui să primească. În timp ce unii bărbați aleg singuri inelul de logodnă, alții își întreabă iubitele ce fel de bijuterie și-ar dori.

În urmă cu câteva luni, la prezentarea unei colecții de bijuterii în București, Ramona Olaru a dezvăluit cum ar trebui să fie bijuteria pe care o va primi de la iubitul ei și a probat atunci un inel în valoare de 18.000 de euro, sugerând că așa ar trebui să arate inelul cu care va fi cerută în căsătorie. Cătălin Cazacu s-a conformat, iar Ramona a primit bijuteria pe care și-o dorea.

Cati bani ar fi cheltuit Catalin Cazacu pe inelul de logodna cu care a cerut-o pe Ramona Olaru. Vedeta nu s-a zgarcit deloc, suma e fabuloasa
Inelul de logodna primit de Ramona Olaru

Cerere în căsătorie spontană

Cei doi îndrăgostiți și-au făcut timp pentru o vacanță în luna august, când niciunul dintre ei nu a avut filmări. S-au relaxat în insula Mykonos din Grecia și acolo a avut loc cererea în căsătorie. Cazacu a declarat că totul a fost spontan și, deși plănuia de ceva timp să își ceară iubita, abia în ultima zi înainte de plecare a cumpărat inelul, așa că Ramona nu a bănuit nimic.

„A fost o chestie pe care o gândeam de ceva vreme, nu am programat nimic, în ultima zi înainte să plec am luat inelul, pentru că știam exact cum și-l dorea. Am avut noroc să găsesc exact ce căutam. Nu am pregătit momentul, ci de când am ajuns am purtat inelul în buzunar și când am simțit momentul m-am pus în genunchi. Ea nu a simțit nimic.”, a povestit Cătălin Cazacu, pentru Spynews.ro.

Sportivul a dat și câteva detalii despre cum va fi nunta: nu va fi deloc un eveniment tipic, într-o sală de nunți și cu invitați la costum, ci mai degrabă un eveniment relaxat, pe plajă. De asemenea, Cazacu a specificat că mireasa nu va fi furată.

 

Urmăriți Impact.ro și pe