Bat clopote de nuntă pentru Ramona Olaru. Locul inedit în care a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și cum arată inelul

Andra Daoud 14.08.2022, 09:08

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se căsătoresc. Bărbatul și-a făcut curaj și a pus marea întrebare, iar frumoasa asistentă de la „Neatza” a spus „Da”. Cazacu a ales un inel cu o piatră imensă, un rubin, pentru a-și declara intențiile față de iubita lui, dar nici locația nu a fost una aleasă la întâmplare.

Bat clopote de nuntă pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a încheiat recent filmările pentru „Splash! Vedete la apă” și a profitat de faptul că nici emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” nu mai este pe post în luna august, pentru a pleca într-o bine-meritată vacanță. Vedeta și iubitul ei, Cătălin Cazacu, au ales insula Mykonos, din Grecia, drept destinație de vacanță și nu au mers singuri, ci însoțiți de câțiva prieteni.

Cazacu a pus însă la cale și o surpriză de proporții și și-a cerut în căsătorie iubita chiar în vacanță. Sportivul a ales un inel masiv, cu piatră roșie, iar Ramona a spus „Da” imediat. Asistenta de la „Neatza” a publicat pe contul ei de Instagram primele imagini cu inelul și a scris în dreptul lor „Ok! Am spus DA!”, iar cei care o urmăresc online s-au grăbit să o felicite.

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni la Antena Stars, Ramona Olaru spunea că și-a ales singură inelul de logodnă. Bijuteria ar fi costat nici mai mult, nici mai puțin decât 20.000 de euro.

Ramona Olaru a fost ceruta in casatorie
Ramona Olaru a primit inelul de logodna

Ramona Olaru își sorește să devină mamă

Ramona Olaru are 33 de ani și a mai fost căsătorită în trecut. Cătălin Cazacu este cu cinci ani mai mare decât ea și nu a mai fost căsătorit niciodată, însă are un copil dintr-o relație anterioară. La începutul acestui an, Ramona Olaru declara că își dorește să devină mamă și că 2022 speră să fie anul în care își va îndeplini acest vis.

„Nu îmi mai doresc neapărat ceva (pentru anul 2022, n.r.). Sunt atât de călită, încât nu poate veni ceva ce nu aş putea manageria! Dar dacă vrei ceva neapărat, de mult îmi doresc un copil, aşa că poate în 2022 vine!”, spunea Ramona Olaru, într-un interviu acordat la începutul anului.

Cei doi se cunosc de câțiva ani, iar la început au fost prieteni foarte buni. Așa au ajuns să se apropie și să formeze un cuplu, iar de aproximativ un an sunt nedespărțiți. Chiar dacă au mai apărut, de-a lungul timpului, zvonuri potrivit cărora lucrurile nu ar merge bine între ei, cei doi au depășit de fiecare dată dificultățile din cuplu, iar acum sunt gata să își ducă relația la nivelul următor.

 

Urmăriți Impact.ro și pe