Cum a aniversat Irina Tănase un an de când Liviu Dragnea e în închisoare. Surpriză pentru ex-liderul PSD

Luiza Moldovan 30.05.2020, 11:18

Extrem de reținută în prezența sa pe social media, Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a făcut, totuși, un gest de simpatie pentru prietenii ei virtuali. Cum, îndeobște, postează cazuri de copii care au nevoie de ajutor, postarea Irinei de acum două zile a fost o surpriză plăcută.

Irina Tănase, aniversare tristă. Un an de când Liviu Dragnea e închis

Îmbrăcată simplu, într-o geacă de blugi, cu părul prins lejer la spate și un machiaj și mai simplu. Așa s-a pozat Irina Tănase pe Instagram. Fotografia a adunat peste 300 de like-uri.

Ca să-l poată vizita mai des la închisoare pe Liviu Dragnea, Irina Tănase s-a făcut mediator. În această calitate, l-a vizitat pe Dragnea de patru ori în ultimele două săptămâni.

Ultima vizită în calitate de iubită a avut loc pe 22 ianuarie. Relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase a început în 2013. Pe atunci, Dragnea era căsătorit cu Bombonica. Între timp, cei doi au divorțat, iar Dragnea a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în 2018. „Nici măcar nu știu dacă acceptă”, a răspuns Dragnea presei, care l-a întrebat când fac nunta.

În ultima perioadă, se vehicula zvonul potrivit căruia Irina Tănase ar vâna un loc important în Organizația de Femei a PSD. Rugată să confirme sau să infirme zvonul, Irina Tănase a dat un răspuns tranșant: „Nu intru în politică!”.

Ca să-l vadă mai mult pe Liviu DRagnea, Irina s-a făcut mediator
Ca să-l vadă mai mult pe Liviu Dragnea, Irina s-a făcut mediator

 Liviu Dragnea a pierdut procesul intentat împotriva Comisiei Europene

Urmăriți Impact.ro și pe