Câți bani a câștigat Rapid după primul meci în Liga 1. ”Vor trăi doar din asta”

Andrei Cezar 20.07.2021, 10:01
Câți bani a câștigat Rapid după primul meci în Liga 1. ”Vor trăi doar din asta”

Rapid a câștigat primul meci de la revenirea în Liga 1, contra Chindiei Târgoviște, scor 1-0, în prima etapă din noul sezon. Elevii lui Mihai Iosif au dominat jocul aproape în totalitate, iar singurul gol al partidei a fost marcat de Bălan, în minutul 57. La victoria Rapidului de pe Arena Națională au contribuit și suporterii alb-vișinii care au făcut spectacol în tribune.

Câți bani a câștigat Rapid după primul meci în Liga 1

Cei aproximativ 14.000 de suporteri giuleșteni aflați în tribunele celui mai mare stadion din țară au făcut spectacol la primul meci al echipei lor în Liga 1.

Partida a început cu o întârziere de șapte minute, după ce fanii au aruncat cu torțe pe teren. Ionuț Vociu, fost jucător al Rapidului, în prezent oficial al clubului, a mers la suporteri pentru a-i ruga să nu mai arunce cu obiecte în teren.

Fanii s-au conformat într-un final, iar atmosfera incendiară a continuat în tribune. După ce a fost curățata suprafața de joc, arbitrul Horațiu Sfeșnic a putut fluiera debutul partidei.

Suporterii Rapidului l-au impresionat și pe Florin Prunea. Fostul dinamovist este de părere că dacă fanii alb-vișinii vor continua să vina în număr mare la stadion, echipa lor favorită va avea numai de câștigat în Liga 1.

Cati bani a castigat Rapid dupa primul meci in Liga 1
Cati bani a castigat Rapid dupa primul meci in Liga 1

Prunea: ”Rapidul trăiește anul ăsta doar din bilete”

Prunea spune că pe lângă cei care și-au făcut abonament la meciurile Rapidului, în tribune au mai fost și alte 10 mii de persoane care și-au cumpărat bilete.

Potrivit fostului conducător de la Dinamo, echipa giuleșteană a avut, la meciul contra Chindiei Târgoviște, un câștig de aproximativ 50 de mii de euro. Din această sumă se scad taxele de închiriere a stadionului, iar conform supelor lui Florin Prunea, rapidiștilor le rămând în conturi 20 de mii de euro.

”Aseară (duminică – n.r.), dacă Rapid a avut atâția spectatori în tribune, trăiește anul ăsta doar din bilete. Bănuiesc că au fost cu tot cu abonați. Părerea mea e că aseară au vândut minim zece mii de bilete. Nu a fost deschis tot stadionul, au luat doar primul inel. Părerea mea este că aseară a fost o rețetă de minim 50 de mii de euro.

Asta înseamnă aproape o lună de salarii. Dacă deschizi un inel, cred că plătești în jur de 20 de mii de euro. După jocul ăsta, eu zic că rămân 20 de mii”, a declarat Florin Prunea la emisiunea Liga DigiSport.

În cea de-a doua etapă a Ligii 1, Rapid va întâlni în deplasare FC Mioveni.

Urmăriți Impact.ro și pe