Câți bani a ajuns să facă Horia Brenciu de pe Youtube, cu podcasturile sale

Nicu Stan 17.11.2021, 11:29
Câți bani a ajuns să facă Horia Brenciu de pe Youtube, cu podcasturile sale

S-a aflat câți bani a ajuns să facă Horia Brenciu de pe Youtube, cu podcasturile sale. Horia Brenciu și-a făcut intrarea pe Youtube în această toamnă, iar rezultatele deja încep să se vadă. Omul de televiziune ar putea câștiga din podcastul mii de dolari.

Ce bani face Horia Brenciu pe Youtube cu podcastul său, ”Lucruri simple”

Horia Brenciu a avut primul podcast pe Youtube în această toamnă, respectiv pe data de 8 neoiembrie, când a avut-o invitată pe Adela Popescu, prezentatoarea TV de la emisiunea Vorbește Lumea.

Chiar și așa, podcastul lui Horia Brenciu, care se numește ”Lucruri Simple”, a început să înregistreze rezultate umitoare. ”Lucruri simple” are  63.000 de urmăritori, doar în ultimele 30 de zile înregistrând 3.200 de noi abonați.

Horia Brenciu si familia lui
Horia Brenciu si familia lui

Câți bani face Horia Brenciu pe an cu podcastul său

Astfel, socialblade.com prevede că Horia Brenciu ar putea face bani frumoși cu podcastul său, respectiv între 670 și 10.700 de dolari pe an. Pe lună, Horia Brneciu și ”Lucruri simple” ar putea să câștige între 56 și 890 de dolari.

Detectivul de la ”Masked Singer România”, de la Pro TV a lansat podcastul ”Lucruri simple”, unde va avea o serie de interviuri cu personalităţi despre viaţă, dar şi despre muzică. Horia Brenciu a dat detalii mai multe despre noul lui proiect.

Horia Brenciu spune că va învăța să tacă

”Toată viaţa am dat interviuri, am dat sute de interviuri. Pentru asta a trebuit să vorbesc mult, foarte mult. Până acum! De acum încolo voi învăţa să tac! Să tac şi să ascult poveşti. De ce? Pentru că începem podcastul.

Podcastul meu: Lucruri simple. Eu nu voiam doar să fac un simplu dialog cu cineva, să-l pun în fața camerei și să îl întreb ce mai faci, cum a fost adolescența, copilăria ta, a trecut o oră jumătate de discuție, am pus clipul pe Youtube și gata. Pentru mine adevărata motivație a podcastului este să îl surprind plăcut pe cel din fața mea. Dacă el se bucură apoi se pot bucura mai departe și cei care văd momentul”, anunţa Horia Brenciu într-un promo la ”Lucruri Simple”.

Horia Brenciu câștigă bani frumoși din televiziune și muzică

Până va începe să câștige bani din podcastul său, Horia Brenciu se descurcă bine din punct financiar din contractele cu televiziunile, dar și din concerte. În această perioadă, concertele au mers prost pentru toți artiștii, în contextul pandemiei, astfel că Horia Brenciu se bazează mai mult pe banii câștigați în televiziune.

Acum, Horia Brenciu este detectiv la emisiunea de succes Masked Singer, de la PRO TV, de unde că probabil câștigă bani mulți.

Pandemia i-a pus probleme și lui Horia Brenciu

În vremurile bune, când nu se știa de coronavirus, Horia Brenciu făcea bani mulți din concertele pe care le susținea cu HB Orchestra, formația cu care acesta cântă.

Horia Brenciu deţine două firme prin care îşi desfăşoară activităţile din domeniile muzicii şi al televiziunii, HB Media Entertainment SRL şi HB Media Production SRL. Prima dintre ele a performat în 2015 şi 2016, când profitul total a fost de 1.862.805 lei, adică aproximativ 400.000 de euro.

Horia Brenciu și-a pierdut tatăl

Pe de altă parte, Horia Brenciu a trecut prin momente grele în urmă cu câțiva ani, atunci când și-a pierdut tatăl. Radu Horia Brenciu a decedat la vârsta de 85 de ani și i-a ținut omului de televiziune loc și de mamă, întrucât soția lui a decedat pe când Horia Brenciu nu avea decât 11 ani.

Din fericire, Radu Horia Brenciu a apucat să-i fie alături fiului său la nunta care a avut loc în 2014 cu Alice Dumitrescu, precum şi la venirea pe lume a fiicei artistului, Mina.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe