Câte sezoane va mai avea, de fapt, serialul Netflix Stranger Things. Producătorii s-au dat singuri de gol

Daria Petrescu 29.02.2020, 18:34
Câte sezoane va mai avea, de fapt, serialul Netflix Stranger Things. Producătorii s-au dat singuri de gol

Serialul Stranger Things este unul dintre cele mai urmărite pe Netflix, cu milioane de fani în toată lumea. Pentru cei care nu știu câte sezoane va avea de fapt filmul, ei bine, producătorii s-au dat de gol.

Serialul Netflix Stranger Things vine cu surprize

Stranger Things este un serial TV american științifico-fantastic creat de Matt și Ross Duffer și produs de Camp Hero Productions și 21 Laps Entertainment pentru platforma de streaming Netflix.

O dezvăluire legată de sezonul 4, din Stranger Things  a fost făcută chiar de Charles Murphy. El a ținut să precizeze că va exista și sezonul 5, care vine cu surprize în rândul actorilor.

Personajul pentru sezonul 4 este denumit „Ashe”. Acesta va avea un caz care nu va fi rezolvat până în sezonul 5, iar misiunea actorului ar fi pentru două anotimpuri. „Studioul caută un bărbat american de la mijlocul anilor 20, de orice etnie. El va juca rolul  pentru 2 sezoane.

Misiunea personajului descris ca integrant al noului sezon, nu va fi rezolvat până în sezonul 5. Ar fi destul de interesant dacă sezonul 5 ar fi într-adevăr sezonul final al seriei.  Bănuiesc că va trebui să așteptăm câteva confirmări oficiale de la Netflix. Ei nu au făcut încă publicarea unui sezon  5 din  Stranger Things,  cunoscut publicului”, este anunțul făcut de producători, potrivit hnentertainment.co

Despre serialul Stranger Things

Situat în anii 1980, în orașul fictiv Hawkins din Indiana, acesta se concentrează asupra evenimentelor legate de dispariția misterioasă a unui copil. Copila are puteri psihice și a scăpat din laboratorul național Hawkins, un laborator secret.

Serialul a fost întâmpinat în mod pozitiv de critici
Serialul a fost întâmpinat în mod pozitiv de critici

Primul sezon a fost publicat pe Netflix la 15 iulie 2016, cel de-al doilea pe 27 octombrie 2017 și al treilea pe 4 iulie 2019.

Serialul a fost întâmpinat în mod pozitiv de critici. Aceștia au lăudat caracterizarea personajelor, a distribuției și a atmosferei. Serialul aduce omagiu filmelor științifico-fantastice din anii 1980.

„Stranger Things nu ar trebui privit însă ca un elogiu adus acelor vremuri, ci ca o reuşită de sine stătătoare. Serialul atinge culmi înalte.  Atât în ceea ce priveşte suspansul, cât şi în dezvoltarea personajelor şi a legăturilor din cadrul grupului.

Mi-e greu să cred că cineva ar putea să urmărească mai multe episoade fără să aibă sentimente contradictorii faţă de personaje. Sunt sincer impresionat de modul în care actori atât de tineri reuşesc să iasă din umbra unor nume precum Winona Ryder sau David Harbour.

Sunt actori tineri, de 13-14 ani,  care nu prea au credite pe pagina de IMDB. Totuși  reuşesc să susţină perfect scenariul gândit de Matt şi Ross Duffer. Netflix a dat o veste bună fanilor. Ei au comandat alte două sezoane ale serialului, pentru 2018 şi 2019”, potrivit unei cronici de film, apărute pe  businessmagazin.ro

 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe