Câte kilograme a slăbit Oana Roman, de fapt. Vedeta a recunoscut tot, spre surprinderea tuturor

Ana Anitoiu 20.08.2021, 08:06

Oana Roman a dezvăluit câte kilograme a slăbit, de fapt, și în cât timp. Vedeta a dat detalii despre dieta pe care o ține și a explicat de ce este nevoită să se bazeze doar pe regim și proceduri de remodelare, nu și pe sport.

Cum arată dieta pe care o ține Oana Roman

Oana Roman a explicat că dieta ei înseamnă, de fapt, post intermitent. Vedeta mănâncă doar într-un interval de opt ore, în care are o singură masă și ia două gustări mici. Ea a mai spus că nu trebuie să se abțină de la nici un aliment, dar este foarte atentă la cantitate.

”Nu țin o dietă minune și nu se potrivește neapărat la toată lumea. Eu folosesc postul intermitent, care mie mi se potrivește. Presupune să existe o pauză de 14, 16 sau 18 ore între mese.

Adică între ultima masă de seara și prima masă de a doua zi. Între timp doar lichide: apă, ceai și cafea fără zahăr sau cu îndulcitor. Eu beau cafea și ceai cu zahăr de cocos care are zero indice glicemic și 0,1% grăsimi”, a spus Oana Roman.

Cate kilograme a slabit Oana Roman, de fapt. Vedeta a recunoscut tot, spre surprinderea tuturor
Marius Elisei si Oana Roman

Cât a slăbit Oana Roman, de fapt

De asemenea, vedeta a spus că a slăbit 25 de kilograme în aproape 2 ani. Ea a ținut să precizeze că a avut și perioade de stagnare și că se află într-o astfel de perioadă și în prezent, dar este convinsă că va începe din nou să slăbească mai repede.

Oana Roman și-a propus să mai slăbească aproximativ 10 – 12 kilograme și în afară de postul intermitent, o vor mai ajuta în acest sens și procedurile de remodelare corporală pe care le va relua în curând. Ea nu

”Se poate slăbi și fără proceduri de remodelare. Eu nu am voie, din cauza operației pe care o am la abdomen, pentru că am o plasă și îmi este foarte greu să fac exercițiile.  Dar se poate cu sport și cu dietă”, le-a spus ea fanilor într-un InstaStory.

Oana Roman, despre pastilele pentru slăbit

Oana Roman a mai spus că nu a folosit și nu va folosi vreodată pastile pentru slăbit. Ea acționează în judecată niște reclame ce au apărut pe internet cu imaginea ei, fără ca ea să-și fi dat acordul sau să fi acordat un interviu în acest sens.

”Au luat o poză dintr-o campanie de-a mea cu Veroslim și au pus o cutie cu aceste pastile despre care eu nu am auzit în viața mea și nu știu ce sunt.

Au publicat un interviu ca și cum eu aș fi dat acel interviu, dar eu nu am dat interviul acela niciodată. Este ceva absolut halucinant! Eu nu puteam să-mi imaginez că niște oameni pot să falsifice, să mintă și să escrocheze lumea în felul acesta.”, a spus Oana Roman anterior pe Instastory.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...