Câte clase are, de fapt, Vulpița de la Acces Direct. Mulți vor râmâne surprinși când vor afla

Redacția IMPACT 02.04.2020, 19:02
Câte clase are, de fapt, Vulpița de la Acces Direct. Mulți vor râmâne surprinși când vor afla

Vulpița de la Acces Direct a devenit cea mai nouă vedetă a postului de televiziune. Încă din luna decembrie a anului trecut, fanii emisiunii pe care Mirela Vaida o prezintă pe Antena 1 au rămas surprinși să constate cazul tinerei din județul Vaslui. Pe atunci, ea venise însoțită de către Viorel, soțul ei, pentru a-și spune ofurile, în fața camerelor de filmat. La scurt timp de la prima lor apariție, au devenit cunoscuți de o țară întreagă, având numeroase alte apariții episodice.

Câte clase are, de fapt, Vulpița de la Acces Direct?

Câte clase are, de fapt, Vulpița de la Acces Direct. Mulți vor râmâne surprinși când vor afla
Vulpița și Viorel au anunțat că își doresc să învețe o meserie

Fanii emisiunii TV de pe Antena 1 vor fi total surprinși să constate adevărul în ceea ce privește nivelul de educație pe care îl are Vulpița. Mai exact, o curiozitate rămasă de ceva timp fără un răspuns a fost și câte clase are cea mai nouă vedetă Acces Direct. Răspunsul e unul neașteptat și în acest caz. De curând, Veronica Stegaru a anunțat că s-a lansat și la nivel muzical, odată cu prima ei piesă, ce a primit și un videoclip special.

Mulți vor râmâne surprinși când vor afla

În cea mai recentă ediție a show-ului de pe Antena 1, Mirela Vaida și Mara Bănică au purtat o discuție cât se poate de sinceră cu Veronica și Viorel Stegaru, originari din Blăgești. Cele două prezentatoare au încercat să descopere și ce studii au cei doi, după ce cuplul considerat controversat de mulți a făcut un anunț surprinzător. Acuzați de fani că nu muncesc și câștigă sume de bani necuvenite, cei doi soți din județul Vaslui au decis să învețe o meserie.

De aceea, Mirela Vaida a încercat să afle ce nivel de educație au aceștia, cât să deducă ce meserii li s-ar potrivi cel mai bine. Soții Stegaru au dezvăluit în acest mod, spre marea surpriză a celor din fața televizoarelor, că au doar 8 clase absolvite. Atunci când contextul le-o va permite, desigur, ei au fost sfătuiți să urmeze câteva cursuri de ospătari sau bucătari, cât să aibă o meserie. „Eu nu am o problemă, sunt de acord.”, a fost reacția pe care a avut-o Viorel, potrivit a1.ro. Totuși, la scurt timp între cei doi soți a izbucnit un nou scandal, fiind aruncată iarăși și posibilitatea unui divorț.

Urmăriți Impact.ro și pe