Catalogul eMag Black Friday 2021. Ce produse vor fi reduse și ce prețuri vor avea telefoanele, televizoarele sau electrocasnicele

Daria Petrescu 11.11.2021, 10:26
Catalogul eMag Black Friday 2021. Ce produse vor fi reduse și ce prețuri vor avea telefoanele, televizoarele sau electrocasnicele

Recent, a fost publicat catalogul eMag Black Friday 2021. Mai multe produse, printre care televizoare, electrocasnice și telefoane, vor fi reduse semnificativ. Însă, la eMag puteți găsi și alte produse la prețuri avantajoase, cum ar fi aparate pentru grădinărit sau produse de înfrumusețare. Catalogul eMag Black Friday 2021. Ce produse vor fi reduse și ce prețuri vor avea telefoanele, televizoarele sau electrocasnicele.

Catalogul eMag Black Friday 2021

Pe site-ul eMag găsiți cataloagele cu cele mai bune oferte la produsele aflate pes toc. Și anul acesta, la fel ca în fiecare an, eMag vine cu oferte de nerefuzat în rândul clienților săi.

La ce oră începe Black Friday 2021 la eMag și ce trebuie să faci ca să prinzi toate ofertele

Atunci când vine vorba despre ora la care se dă startu celor mai mari reduceri de Black Friday, lucrurile sunt mai puțin clare. Asta pentru că, de fiecare data, compania anunță ziua în care vor fi reduceri și durata. La ce oră începe Black Friday 2021 la eMag.

Ei bine, este o intrebare la care putine persoane stiu raspunsul. Și asta pentru că, eMag nu a anunțat niciodată ora la care încep reducerile. Astfel că, cei care așteaptă reducerile vor știi clar ziua în care eMag va da start ofertelor.

Unul dintre motivele pentru care eMag procedează așa, este faptul că cererile vor fi atât de mari, încât site-ul s-ar putea bloca imediat.

Acesta este si motivul pentru care in ultimii ani, eMag nu a anuntat ora la care incepe Black Friday. Sunt magazine care fac asta, in general cele mai mici. Anul trecut, Black Friday la eMAG a inceput pe 13 noiembrie, la ora 7.53.

Printre produsele care se regasesc in oferta eMAG Black Friday se numără:

– electrocasnice

– accesorii pentru casa si gradina

– produse de îngrijire personală pentru adulți și copii

– mobile

– jucarii

– anvelope si produse speciale

– televizoare

– telefoane

– laptopuri

– produse din categoria Fashion și articole sportive

Black Friday la eMAG înseamnă și reduceri ale partenerilor din Marketplace.
Trebuie  să te conectezi la ofertele de Black Friday și să te asiguri ca esti abonat la newsletterul eMAG . De asemenea, trebuie să fii la curent cu toate noutatile, reducerile si produsele vedeta din cel mai asteptat eveniment de cumpărături.

Ce trebuie să știi despre Black Friday la eMAG

În primul rând trebuie să ai aplicatia eMAG actualizată cu cea mai recenta versiune disponibila si toate datele tale. Asta presupune să ai  respectiv adresele de livrare, completate în contul tău de client.

De asemenea, îți poti salva cardul bancar in contul tau de client eMAG. În acest fel, de Black Friday, se pot achita comenzile în deplina siguranta si foarte repede

După ce s-a făcut comanda, produsele selectate sunt rezervate automat, iar livrarea se face in showroom, prin curier, la un oficiu postal sau în easybox.

Recorduri de Black Friday la eMAG

„S-au înregistrat, într-o singură zi, 12,4 milioane de vizite iar valoarea produselor comandate a fost de 585.7 de milioane de lei, cu 17% mai mult decât în 2019. Comandă ridicată în cel mai scurt timp s-a înregistrat la easybox, la doar 7 minute de la încărcare, chiar în ziua de Black Friday.

În primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse în valoare de 4.7 milioane de lei, iar comandă cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul și a conținut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi și produse pentru îngrijirea locuinței.

Printre produsele speciale comandate în 2020 de Black Friday se numără 15 mașini, sute de închirieri de rulote, 1.881 de teste RT-PCR și servicii medicale, 8.8 kg monede și lingouri de aur, 53.000 litri de carburant, 1.220 nopți de cazare”, specific reprezentații companiei pe site-ul eMAG.

 

Urmăriți Impact.ro și pe