Corina Caragea, despre dezavantajul de a lucra în echipa de sport de la PRO TV. Ce nu îi place deloc să facă

Badea Violeta 03.03.2022, 14:39

Corina Caragea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai frumoase și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Recent, vedeta știrilor sportive de la Pro TV a dezvăluit un detaliu incredibil legat de profesia ei. Aceasta a mărturisit care este dezavantajul de a lucra în echipa de sport a postului din Pache Protopopescu!

Corina Caragea, detalii din spatele camerelor de filmat

Corina Caragea prezintă știrile sportive de la Pro TV de 15 ani. De fiecare dată când apare pe post, frumoasa brunetă trăieşte emoţii de nedescris, are o carieră de ani de zile, însă iubeşte foarte mult ceea ce face.

Cu toate astea, vedeta recunoaște că nu îi este deloc ușor să facă parte din echipa de sport a postului din Pache Protopopescu. Programul prezentatoarei este foarte încărcat, având în vedere că sunt o groază de competiții în desfășurare.

„Programul meu începea înainte de pandemie la 12 sau la 15, până seara la 21. Ședința de sumar, scris știri, vizionat materialele venite de pe teren de la reporteri, mers la montaj și abia apoi la machiaj și studio. Aveam și o săptămână doar pentru redacție.

Cea mai dificilă era săptămâna cu jurnalul de dimineață. Și este în continuare. Din cauza alarmei care sună prea devreme. Meciurile jucate seara sau peste noapte au rămas în sarcina noastră, a prezentatorilor, și nu e deloc ușor să te aduni așa devreme, iar timpul pentru machiaj se scurtează, pe repede-înainte.

Fetele mă știu de 15 ani și merge repede totul, din fericire. Mă bazez pe ele. Și atunci când ajung din montaj cu 10 minute înainte de jurnal, din altă clădire, după o luptă cu nămeții sau ploaia, ele mă aranjează perfect.”. a declarat Corina Caragea, citată de Viva.

Acum se vede cât de bine o plătește Pro TV pe Corina Caragea. Unde și-a făcut vacanța vedeta. Unii doar visează la această locație
Corina Caragea

„Nu am prieteni celebri”

De-a lungul anilor, Corina Caragea s-a remarcat prin discreţia, eleganţa şi frumuseţea de care a dat dovadă cu fiecare ocazie.

Vedeta nu a fost implicată în scandaluri, în relații controversate și a preferat să stea cât mai departe de lumea showbizului.

Întrebată cum a reușit să stea departe de toate tentațiile, prezentatoarea știrilor Pro TV a spus că a primit o educaţie corectă din toate punctele de vedere, lucru care a ajutat-o enorm.

„Cred că cei 7 ani de acasă sunt foarte importanți pentru oricine. Sunt o bază importantă. Am intrat în lumea asta care te poate vrăji ușor încă din liceu, când eram model. Dar tata mă ducea uneori la castinguri sau mă aștepta noaptea, după repetițiile pentru emisiune. Nu am prieteni celebri, influenți, bogați.

Am o mână de prieteni de o viață, adevărați, nu de conjunctură. Nu mi-am construit celebritatea pe o asociere de imagine cu vreo vedetă controversată. Cred că ce e val ca valul trece și că orice construcție, dacă nu are o fundație solidă, se dărâmă ușor.

Am preferat să nu depind de nimeni, să mă bazez doar pe mine și să mă prețuiesc. Aleg cu precauție pentru ce și cine „mă irosesc. Cui îi dăruiesc timpul și încrederea mea. Pot părea sălbatică. Dar nu mă interesează.”, a mai spus vedeta.

Corina Caragea a devenit o adevărată emblemă a știrilor sportive de la Pro TV. Frumoasa brunetă i-a cucerit pe telespectatori, de-a lungul timpului, cu zâmbetul molipsitor și cu carisma sa energică.

Urmăriți Impact.ro și pe