Cătălin Măruță, într-o situaţie jenantă la TV din cauza unui invitat. Întrebarea care l-a pus în dificultate pe soţul Andrei: „De mic”

Stan Filon 15.06.2021, 20:04
Cătălin Măruță, într-o situaţie jenantă la TV din cauza unui invitat. Întrebarea care l-a pus în dificultate pe soţul Andrei: „De mic”

S-au inversat rolurile! Obișnuit să pună întrebări incomode, Cătălin Măruță a fost pus el de data aceasta într-o ipostază stânjenitoare, chiar în propria sa emisiune de la Pro TV. Vedeta de televiziune a avut un invitat cu care râde și se distrează de fiecare dată, însă la ultima emisiune Măruță a fost cel luat peste picior.

Cătălin Măruță a fost pus într-o situaţie jenantă la TV din cauza unui invitat

Cătălin Măruță l-a avut invitat pe Magitot, magicianul care stârnește hohote de râsete cu numerele sale de magie. cei doi au avut însă de această dată un dialog care l-a făcut pe Cătălin Măruță să se fâstâcească pur și simplu. Telespectatorii au rămas cu gura căscată.

Cei doi bărbați au râs și au glumit, însă la un moment dat dialogul lor a căpătat cumva o tentă sexuală care i-a șocat pe telespectatori. Cătălin Măruță a rămas surprins de replica lui Magitot și s-a văzut că a fost luat pe nepusă-masă, așa că nu prea a știut cum să răspundă. Toată scena a avut loc în direct la Pro TV, la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.

Catalin Maruta a fost pus intr-o situatie jenanta la TV din cauza unui invitat
Catalin Maruta a fost pus intr-o situatie jenanta la TV din cauza unui invitat

Prietenul Magitot a stârnit hohote de râs

”Magitot: De la ce vârstă te joci cu ciocanul?
Cătălin Măruță: De mic. (râde) (…)
Magitot: Apropo, ai jucării?
Cătălin Măruță: Da.
Magitot: Cu baterie sau încărcare?”, a fost dialogul spumos dintre cei doi.

Cu toate acestea, cei doi rămân buni prieteni, relația de amiciție dintre ei fiind cunoscută de fanii emisiunii, dar și de cei al celor două vedete. O altă replică care l-a luat prin surprindere pe Cătălin Măruță a venit însă la scurt timp după cea cu ciocanul și cu jucăriile cu baterii.

Cătălin Măruță l-a pus pe Magitot să ghicească cine este prezentatorul noului sezon Masked Singer, așa că vedeta de la PRO TV a pus chiar în platou o figurină ce îl reprezintă pe viitorul star al show-ului. Atunci când Cătălin Măruță s-a aplecat să dezlipească autocolantul de pe figurina expusă în platou, el a fost atenționat de Magitot pentru a nu se supune unui alt moment stânjenitor. ”Se vede operația, nu te mai apleca”, i-a spus magicianul, în aplauzele tuturor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...