FOTO EXCLUSIV

Se plimbă cu bolid de lux, poartă ceas de zeci de mii de euro la mână, dar ia prânzul cu câţiva lei. Alex Bodi, ipostază de necrezut. FOTO EXCLUSIV

Ana Ionescu 15.06.2021, 13:05

Alex Bodi se etalează mereu în bolizi de lux, de sute de mii de euro, și poartă haine scumpe, însă atunci când vine vorba de mâncare este foarte zgârcit. A fost surprins într-o ipostază inedită.

Unde servește prânzul fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi este foarte atent cu aparițiile sale. Îi place luxul, iar asta se vede de fiecare dată când iese pe stradă. Umbla numai cu mașini scumpe, la care alții doar visează, iar hainele cu care se îmbracă valorează mii de euro. Fotoreporterii impact.ro au aflat însă că fostul soț al Biancăi Drăgușanu este foarte atent însă la cheltuielile pe care le face când vine vorba de mâncare. Afaceristul nu aruncă cu banii când își programează întâlnirile în oraș. Nu merge niciodată în restaurante scumpe, ci la benzinarii sau MC-urile de pe DN1.

Alex Bodi a fost surprins de paparazzi la volanul bolidul sau Lamborghini Urus, de aproape 250.000 de euro, cu numere personalizate de Cehia, la un Lukoil de pe DN 1, unde s-a întâlnit cu un prieten și a luat prânzul. Dacă mulți ar crede că Bodi mănâncă numai preparate fine, ei bine, omul de afaceri se mulțumește și cu un meniu de 20 de lei de la Mc Donalds Corbeanca. După ce și-a potolit foamea, Bodi și prietenul au mers în Tunari la vila milionarului.

Alex Bodi este plasat sub control judiciar. Trebuie să respecte nişte reguli stricte

Alex Bodi a fost plasat sub control judiciar, după ce în luna noiembrie 2020 a fost arestat într-un dosar deschis pentru trafic de persoane și proxenetism. Afaceristul nu are voie să părăsească ţara și trebuie să respecte nişte reguli stricte. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu trebuie să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară ori de câte ori este chemat.  Totodată, afaceristul nu are voie să intre în contact cu persoanele implicate în dosarul în care este cercetat, printre acestea numărându-se și fosta sa soţie, Iulia Sălăgean, cu care are o fetiță.

Alex Bodi a fost acuzat de fapte grave, precum trafic de persoane, proxenetism și șantaj. Grupul din care făcea parte acesta racola fete de pe rețelele de socializare, le seducea și apoi le forța să se prostitueze în cluburi din Europa. Fetele care refuzau erau torturate cu bestialitate. O victimă a povestit în faţa anchetatorilor că a fost violată, bătută până la leșin și băgată cu capul în cadă pentru a fi înecată. Aceasta a mărturisit că ea și alte fete erau și drogate în același timp și batjocorite de toți membrii grupării infracționale. Bianca Drăguşanu l-a acuzat şi ea pe fostul său soţ de violenţă. Ea a făcut publice mai multe imagini în care apărea desfigurată în urma bătailor încasate de la Alex Bodi.

Urmăriți Impact.ro și pe