Cătălin Cazacu ar putea înlocui un prezentator de la Antene. Ce emisiune va prezenta iubitul Ramonei Olaru

Badea Violeta 24.06.2022, 11:54

Schimbări majore în cadrul trustului Intact. Cătălin Cazacu este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni piloți din țara noastră, dar s-a remarcat și în televiziune datorită faptului ca a participat la diferite show-uri TV. Se pare că acesta i-ar fi convins pe șefii de la Antene că merită să apară mai des pe micile ecrane, așa că ar putea înlocui un prezentator celebru. Iată ce emisiune ar putea să modereze partenerul Ramonei Olaru!

Surpriză de proporții la Antene. S-a aflat pe cine ar putea să înlocuiască Cătălin Cazacu

Conducerea trustului Intact ar pregăti o mutare importantă. Mai exact, Cătălin Cazacu ar putea să fie înlocuitorul unuia dintre cei mai iubiți prezentatori de la Antena Stars. Este vorba despre membrul trupei „Alb-negru”, Andrei Ștefănescu, potrivit celor de la cancan.ro.

Conform surselor publicației de mai sus, acesta lucrează acum la un alt proiect, motiv pentru care ar urma să renunțe la emisiunea„ Showbiz Report”, pe care o prezintă alături de Natalia Mateuț la postul de televiziune, Antena Stars.

Vestea bună pentru fanii lui Andrei Ștefănescu este aceea că îndrăgitul solist ar lipsi de la cârmă emisiunii pe care o prezintă doar pentru o scurtă perioadă de timp.

Acesta ar urma să lipsească doar două săptămâni, timp în care va fi prezent la filmările pentru emisiunea lui Nea Mărin de la Antena 1. Faptul că Andrei a ales să onoreze proiectul de la Antena 1 i-ar fi alarmat pe șefii de la Antene, care au fost nevoitți să găsească rapid un înlocuitor.

Cine este Cătălin Cazacu de la
Catalin Cazacu

Cătălin Cazacu are planuri mari cu vecina de la Neatza

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru se iubesc de ceva timp și și au planuri mari de viitor împreună. De curând, partenerul vecinei de la Neatza a declarat că își dorește să se căsătorească cu iubita sa.

„Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc.

I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim. Sper să fie anul acesta.”, a spus Cătălin Cazacu, potrivit Click!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...