Cătălin Botezatu, pregătit să se însoare. Designerul a făcut declarații neașteptate despre pasul cel mare. „O voi face publică”

Stan Filon 10.10.2022, 09:05
Cătălin Botezatu, pregătit să se însoare. Designerul a făcut declarații neașteptate despre pasul cel mare. „O voi face publică”

Cătălin Botezatu este pregătit să se însoare. Celebrul designer a acordat recent un interviu în care a vorbit despre viața sa personală. Deși este foarte zgârcit cu astfel de detalii, iată că celebrul creator de modă a vorbit acum liber și chiar a avut puterea să povestească despre regretele pe care le are, însă acesta a recunoscut că nu ar spune nu unei căsătorii.

Cătălin Botezatu, pregătit să se însoare

Cătălin Botezatu este un personaj foarte cunoscut în România și foarte iubit. A fost toată viața înconjurat de femei frumoase, a recunoscut însă în trecut că a iubit și femei căsătorite, dar a spus cu mâna pe inimă că nu a fost tocmai ușă de biserică și și-a înșelat partenerele. Ei bine, anii au trecut, iar Cătălin Botezatu a ajuns la vârsta de 55 de ani și a recunoscut că are ceva regrete.

„Am regrete atunci când mă gândesc la oamenii cărora le-am acordat foarte mult credit și nu meritau. Am regrete când mă gândesc că puteam să fac o altă alegere în ceea ce privește persoana iubită. Am regrete că nu m-am oprit la timp în anumite situații, că nu am mers mai departe în anumite situații.(…) O să mă opresc la o anumită persoană în momentul în care cred că este aceea. Și când mă voi opri, cu siguranță că toată lumea va ști”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru un post de televiziune.

Catalin Botezatu, pregatit sa se insoare
Catalin Botezatu, pregatit sa se insoare

Designerul nu va ține cont de „gura lumii”

Cu toate acestea, Cătălin Botezatu nu a renunțat la iubire și la speranța că se va așeza la casa lui, alături de persoana potrivită. Momentan, încă este înconjurat de femei frumoase și spune că îi este greu să își aleagă o parteneră de viață, însă a spus că va face totul public atunci când o va întâlni. Mai mult, a recunoscut că ar vrea chiar să se însoare și a spus că nu va ține cont de „gura lumii”, atunci când va face pasul cel mare.

„Deocamdată, nimeni nu știe nimic, pentru că nici eu nu știu la cine să mă opresc. Sunt foarte multe variante.(…) O prietenă bună spunea: «Dacă o vei găsi, o vei face publică?». Da, o voi face publică și de ce nu, chiar dacă poate unii ar spune «cam bătrân pentru o căsătorie», da, aș putea să fac și o căsătorie”, a adăugat celebrul designer.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...