Cătălin Botezatu intervine în scandalul dintre Andreea Raicu şi Bianca Drăguşanu: „Mi se pare firesc. Se respectă” (exclusiv)

Ioana Bucur 10.12.2021, 10:02
Cătălin Botezatu intervine în scandalul dintre Andreea Raicu şi Bianca Drăguşanu: „Mi se pare firesc. Se respectă” (exclusiv)

Ultimele zile ale anului 2021 au adus un conflict la care nimeni nu s-ar fi așteptat. După două zile marcate de schimburi acide de replici între cele două femei celebre, Cătălin Botezatu intervine în scandalul dintre Andreea Raicu şi Bianca Drăguşanu. Celebrul designer a vorbit fără menajamente.

„Se leagă de nume care fac rating, ca să fie băgată în seamă”

Cătălin Măruță continuă războiul cu Bianca Drăgușanu, găsindu-și recent un aliat neașteptat. Prezentatorul a reușit să mai învrăjbească două vedete. În ultimele zile, săgeți otrăvite au zburat între două dintre cele mai cunoscute femeie din România.

Scandalul dintre Andreea Raicu şi Bianca Drăguşanu a început cu o remarcă făcută de Cătălin Măruță în timpul emisiunii pe care o prezintă: „Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”

Invitata lui în acel moment, Andreea Raicu, a remarcat că există un trend de uniformizare a chipurilor în rândul vedetelor.

„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc.

Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală”, a spus Andreea Raicu, fără a da vreun nume.

Cu toate că numele ei nu a fost rostit de Andreea Raicu, Bianca Drăgușanu a luat foc. Blonda a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro:

„Este o expirată. Se leagă de nume care fac rating, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi, femeie!

Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam, și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci.

Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu, nu”, ne-a declarat vedeta.

Cătălin Botezatu intervine în scandalul dintre Andreea Raicu şi Bianca Drăguşanu
Andreea Raicu

Ce spune Cătălin Botezatu despre scandalul dintre Andreea Raicu şi Bianca Drăguşanu

După ce Bianca Drăgușanu a fost atacată verbal de Cătălin Măruță și de Andreea Raicu, fostul iubit al blondinei sare în apărarea ei.

Contactat de reporterii redacției Playtech – Impact.ro, Cătălin Botezatu ne-a declarat:

„Mie mi se pare firesc ca o femeie să-și facă intervenții, mai mici sau mai mari. Ce să facem, când ești o prezență, o vedetă, să lăsam să se vadă ridurile oribile pe la gură și pe la ochi, în lumina reflectoarelor?

Bianca este o femeie care se respectă. Și-a făcut ochi pisicoși, dar mie îmi plac, sunt frumoși.
Trăim în secolul 21, trebuie să ne obișnuim cu operațiile estetice, sunt mulți doctori în lumea asta, care fac intervenții chirurgicale.

Este timpul să ne oprim în a mai comenta lumea. Dar nu e nimic ieșit din comun, sunt milioane de femeie, toate vedetele din străinătate au fața întinsă, Bianca nu face ceva special”, a spus designerul, pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...