Cum arată Bianca Drăguşanu după noua intervenţie estetică. Şi-a făcut „ochi de pisică”

Ioana Bucur 09.12.2021, 10:06
Cum arată Bianca Drăguşanu după noua intervenţie estetică. Şi-a făcut „ochi de pisică”

Bianca Drăgușanu, apariție spectaculoasă după noua intervenție estetică. Vedeta și-a făcut o operație despre care se vorbește foarte puțin în spațiul public: „ochi de pisică”, iar rezultatul nu are cum să treacă neobservat. În curând, blonda ar putea arăta exact ca unul dintre celebrele filtre folosite pe platformele de social media.

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică

A fost numită „femeia de plastic” din pricina numărului de operații estetice pe care și le-a făcut, însă Bianca Drăgușanu nu are urechi pentru critici și nici nu are de gând să se oprească prea curând din modificarea corpului cu ajutorul bisturiului medicilor. Mereu în căutarea variantei ei a perfecțiunii, vedeta a făcut un drum până la Cluj, la una dintre clinicile sale preferate.

Acolo, a făcut o operație de cantopexie. Este vorba despre procedură chirurgicală minoră prin care se repoziționează colțul exterior al ochiului unde se întâlnesc pleoapele, creând senzația vizuală a unui ochi tânăr, ridicat, sau cu alte cuvinte, oferă efectul de „ochi de pisică”.  Totul durează doar câteva minute.

Efectul se vede imediat, iar blonda nu a ezitat să își arate noul chip pe platformele de social media, bifând și o mică reclamă clinicii din Cluj la care a făcut intervenția.

„După intervenția de „cat eyes” pot să spun că rezultatele sunt mai mult decât incredibile și vă recomand cu drag și vouă această intervenție”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Au urmat și câteva fotografii noi cu vedeta, iar rezultatul este într-adevăr vizibil, chiar dacă este modificat cu nelipsitele filtre puse la dispoziția utilizatorilor de platforma de social media.

Cum arată Bianca Drăguşanu după noua intervenţie estetică. Şi-a făcut „ochi de pisică”

Plătită regește pentru Revelionul lui Dan Negru

Anul acesta, Bianca Drăgușanu va putea fi văzută la Revelionul lui Dan Negru, de la Antena 1. Ca de fiecare dată, vedeta a negociat dur și va fi plătit regește pentru prezența ei în programul de divertisment. Reporterii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, ce sumă va încasa Bianca Drăgușanu.

„Bianca Drăgușanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta în emisiune o rochie de 7.500 de euro, așa că a vrut să fie plătită măcar cu 25% din prețul ținutei.

Rochia este superbă, decoltată și foarte strâmtă, la care va asorta încălțăminte de lux, cu tocuri de 12 cm”, au declarat surse din anturajul vedetei tv pentru playtech.ro.

Se pare că Bianca Drăgușanu a filmat, timp de două zile, câte opt ore pe zi, pentru Revelionul postului Antena 1, pe 3 și 4 decembrie, la Romexpo.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...