Mesajul zguduitor al lui Costin Mărculescu: „Mădălina Manole a știut ce face”

Redacția IMPACT 11.06.2020, 09:18

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Anunțul cumplit a fost făcut de Dan Capatos, în direct, în cadrul emisiunii de la Antena 1. Actorul nu mai fusese văzut deja de câteva zile bune. Într-o mărturisire de-a lui din trecut, artistul a vorbit despre moarte.

Ce spunea Costin Mărculescu despre moarte, în 2018

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) au confirmat azi noapte decesul lui Costin Mărculescu. Acesta a fost găsit în stare avansată de putrefacție, în propria sa locuință din Capitală, după ce nu a mai fost văzut de câteva zile, scrie Mediafax. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a se vedea în ce circumstanțe s-a întâmplat acest lucru.

Ironic sau nu, actorul din Liceeni a vorbit în trecut chiar despre propria sa moarte. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, din 2018, în care amintește și de regretata Mădălina Manole. Costin Mărculescu spunea atunci că artiștii mor de „inimă rea”.

„Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea”, a scris Costin Mărculescu pe Facebook.

Costin Mărculescu s-a născut în 1969, la Craiova și a debutat în televiziune la 15 ani, în două piese TV, „Misiune speciala” si „Ecaterina Teodoroiu”. A absolvit Academia Nașională de Teatru și Film „I. L. Caragiale” (UNATC), în promoția 1989-1993. În 1986 a fost distribuit într-una din celebre producții românești, „Liceeni”, alături de Ștefan Bănică Junior, Oana Sârbu, Mihai Constantin.

Urmăriți Impact.ro și pe