Câtă pregătire avea, de fapt, poliţistul care a lovit două fetiţe cu maşina. Detaliul cumplit tocmai a ieşit la iveală

Nicu Stan 15.01.2022, 16:56
Câtă pregătire avea, de fapt, poliţistul care a lovit două fetiţe cu maşina. Detaliul cumplit tocmai a ieşit la iveală

S-a aflat câtă pregătire are, de fapt, poliţistul care a lovit două fetiţe cu maşina chiar pe o trecerea de pietoni din București, una dintre ele decedând pe loc. Detaliul cumplit tocmai a ieşit la iveală. S-a aflat ce a lucrat polițistul vinovat înainte de a ajunge să lucreze în Poliția Română din sursă externă.

Ce pregătire are poliţistul care a omorât fetița pe trecerea de pietoni din București. Ce a lucrat acesta înainte

Polițistul care a lovit mortal o fată de 12 ani pe trecerea de pietoni în accidentul de joi, din Capitală, și a rănit o altă fetiță, a lucrat în Anglia înainte de a fi încadrat la Poliția Română din sursă externă.

Polițistul se afla în timpul programului, însă nu se afla într-o misiune urgentă. Polițistul are doar două luni de pregătire în poliţie. Acum, agentul de 27 de ani a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Politistul a lovit fetitele exact când traversau strada pe trecerea de pietoni
Politistul a lovit fetitele exact când traversau strada pe trecerea de pietoni

Polițistul a fost retras

Accidentul a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, unde mașina de poliție a spulberat, joi după-amiază, două fete pe trecerea de pietoni. Una dintre acestea a murit pe loc, iar cealaltă a ajuns cu răni grave la spital.

Polițistul care a lovit mortal fatița a fost pus la dispoziție, declară șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet: „având în vedere măsura dispusă de către procurorul de caz, conform statutului polițistului, în calitate de șef al Poliției Capitalei, am dispus retragerea de pe funcție și punerea lucrătorului la dispoziție”.

Ultimele cuvinte ale Raisei pentru mama ei

Pe de altă parte, s-a aflat care a fost ultima discuție dintre fetița care a decedat și mama ei. Care au fost ultimele cuvinte adersate mamei. „Mamă, am plecat spre şcoală”, asta i-a spus Raisa ultima oară mamei sale, potrivit Antena 3.

Raisa a lăsat în urmă doi părinți îndurerați, precum și un frate mai mic. Unchiul fetei a dezvăluit că nepoata sa se deplasa către casă împreună cu o altă colegă în momentul în care mașina de poliție le-a lovit chiar pe trecerea de pietoni.

Medicii au încercat resuscitarea

„Au luat-o să o bage în mașină, să o resusciteze, ne-au spus că sunt șanse minime de supraviețuire, am sperat în continuare să își revină, ceea ce nu s-a mai întâmplat”, a spus unchiul fetiței decedate.

În plus, bărbatul a mai subliniat faptul că în momentul de față părinții Raisei sunt devastați. Fratele în vârstă de doar trei ani se afla la grădiniță la momentul producerii tragediei, iar familia se întreabă cum va reacționa acesta când va afla nenorocirea.

Familia se teme să îi spună nenorocirea fratelui mai mic al Raisei

„Mai are un băiețel de trei ani care, din fericire, era la grădiniță. Este la grădiniță și nu știe nimic deocamdată. Nu știu cum o să facă ei, să îi dea vestea”, a spus unchiul minorei omorâte, în cadrul emisiunii Mirelei Vaida.

Urmăriți Impact.ro și pe